Γιώργος Κυρίτσης στον «Θέμα 104,6»: Δεν δίνουμε μεγάλη αξία σε αυτά που λένε οι ειδικοί φρουροί

Γιώργος Κυρίτσης στον «Θέμα 104,6»: Δεν δίνουμε μεγάλη αξία σε αυτά που λένε οι ειδικοί φρουροί

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, υποστήριξε ότι τα τέσσερα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει επιβληθεί μόνο το ένα δέκατο της λιτότητας που έφεραν τα μνημόνια

kisristss
Στα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κυρίτση, «υπάρχει μια κατάσταση που συνεχίζεται εδώ και σαράντα χρόνια. Δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση, είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και σαράντα χρόνια. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε υποτιμήσει το θέμα. Πάλι έγιναν συλλήψεις. Ότι κάνει η αστυνομία σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτά τα περιστατικά βίας δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με Ρουβίκωνα, είναι καθαρά περιστατικά βίας»

Σχολιάζοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τις καταγγελίες του ΓΓ Ειδικών Φρουρών στον ΘΕΜΑ 104,6, ανέφερε ότι «δεν δίνουμε μεγάλη αξία σε αυτά που λέει ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, γιατί έχουμε διαπιστώσει μια προσκόλληση στην λογική για έναν συνδικαλιστή στην εξυπηρέτηση του κλάδου του, τέτοια που όλα τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος συνδικαλιστικός φορές έχει πει ότι δεν τρέχει τίποτα, οπότε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία ούτε στις προβλέψεις του, ούτε σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η αστυνομία, ούτε το πια είναι η πραγματικότητα».

Ο Γιώργος Κυρίστης υποστήριξε ότι τα τέσσερα χρόνια που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει επιβληθεί μόνο το ένα δέκατο της λιτότητας που έφεραν τα μνημόνια.

«Τα τέσσερα χρόνια λιτότητας, να πάρουμε ένα παράδειγμα, ήταν το ένα δέκατο της λιτότητας που επιβλήθηκε με τα προγράμματα διάσωσης, τα μνημόνια. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μέσα στους μνημονικούς καιρούς, φιλολαϊκές κυβερνήσεις έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πράγματα καλύτερα και το κάνουν. Φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις και στις στοχεύσεις τους. Όπως υποστήριξε, «το 25% του ΑΕΠ έχασε η χώρα».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην σοσιαλδημοκρατία, είπε: «Οι ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία διαπίστωσε τα τελευταία χρόνια ότι η ταύτισή της με τη δεξιά, την εξαφάνισε και βλέπουμε ότι προσπαθούν να πλησιάσουν λίγο την αφήγηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, συμβαίνει και στην Ελλάδα».

«Νομίζω ότι κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάζεται σε ατομική βάση», σχολίασε για τις μεταγραφές, λέγοντας «άλλο όταν έρχεσαι σε επαφή με έναν φορέα και άλλο με μια ατομική συνεργασία».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης