Καρύδης: Άφωνος ο Μπελαβίλας όταν πρέπει να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση

Καρύδης: Άφωνος ο Μπελαβίλας όταν πρέπει να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση

«Ο κ. Μπελαβίλας, γενικά, είναι λαλίστατος για διάφορα θέματα. Παθαίνει όμως αφωνία, όταν πρόκειται να αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται των κυβερνητικών ευθυνών», σχολίασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά 

aridd
Ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Δημήτρης Καρύδης με τον συνδυασμό με του Γιάννη Μώραλη, σε αναφορά του στην επέκταση των μέσων σταθερής τροχιά στον Πειραιά και με αφορμή τις τοποθετήσεις του υποψηφίου δημάρχου Ν. Μπελαβίλα, σχολιάζει ότι:

«Ο κ. Μπελαβίλας, γενικά, είναι λαλίστατος για διάφορα θέματα. Παθαίνει όμως αφωνία, όταν πρόκειται να αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται των κυβερνητικών ευθυνών. Δεν ασκεί καμία κριτική για θέματα που ταλαιπωρούν τον Πειραιά, τους Πειραιώτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης και οφείλονται στην ανικανότητα και την ανεπάρκεια της κυβερνητικής πολιτικής.

Τρανταχτά παραδείγματα είναι:

- Οι μεγάλες καθυστερήσεις στο Μετρό, που στον Πειραιά θα φτάσει στην καλύτερη περίπτωση το 2021.

-Οι σημαντικές ελλείψεις σε συρμούς για τη λειτουργία του Τραμ (οι 25 νέοι συρμοί θα είναι έτοιμοι το 2020)

-Η επανεξέταση την επόμενη διετία της «σκοπιμότητας των επεκτάσεων του Τραμ» (4 χρόνια τώρα οι αρμόδιοι τι έκαναν άραγε;)

Κλείσιμο
-Η επί δίμηνο τουλάχιστον, διακοπή της λειτουργίας του ΤΡΑΜ, λόγω των έργων της Περιφέρειας στην παραλιακή ζώνη μετά το ΣΕΦ. (υπόδειγμα συντονισμού των διαφόρων φορέων μεταξύ τους).

- Η παραπομπή στις καλένδες (για την επόμενη δεκαετία),της υπογειοποίησης των γραμμών του ηλεκτρικού από τον Πειραιά στο Ν. Φαληρο.

Όλα τα παραπάνω είναι ΕΠΙΣΗΜΕΣ απαντήσεις του αρμόδιου Υπουργού κ.Σπιρτζη, σε ερώτηση του κ.Μανιάτη στην Βουλή (σχετικό ρεπορτάζ έχει κάνει η εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ)

Είναι δυνατόν ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ να μην τα γνωρίζει και απλώς να πανηγυρίζει, ενώ τα προβλήματα στην λειτουργία του Τραμ δεν έχουν τέλος…. ; Ποιους νομίζει ότι κοροϊδεύει;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης