ΝΔ: Ευχαριστούμε τον Τσακαλώτο για την πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί

ΝΔ: Ευχαριστούμε τον Τσακαλώτο για την πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί

«Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του» σχολιάζει η Πειραιώς για τη στήριξη του υπ. Οικονομικών στην πρόταση Μητσοτάκη για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

nd-new-1
Δημόσιο «ευχαριστώ» προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και για τη δήλωσή του ότι η ΝΔ είναι πιθανό να έρθει στην εξουσία αλλά και για τη στήριξή του στην πρόταση Μητσοτάκη για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Ειδικά, δε, για το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων τα οποία ο υπουργός Οικονομικών που τα υπέγραψε τα χαρακτηρίζει «υπερβολικά υψηλά», η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι «είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της ΝΔ για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε. Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης