Κεγκέρογλου σε Σπίρτζη: «Και δεν είπες στον Τσίπρα να πει ότι έκανε μ@λ@κί@ που είπε τον Παπανδρέου, Πινοσέτ;»

Κεγκέρογλου σε Σπίρτζη: «Και δεν είπες στον Τσίπρα να πει ότι έκανε μ@λ@κί@ που είπε τον Παπανδρέου, Πινοσέτ;»

«Αν το πιστεύετε ακόμα, πώς βάλατε στην κυβέρνηση έναν υφυπουργό του Πινοσέτ;» είπε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στον υπουργό Μεταφορών, υπενθυμίζοντάς του τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Γιώργο Παπανδρέου

kegeroglou
Τον χαρακτηρισμό «Πινοσέτ», που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κριτική του για τον Γιώργο Παπανδρέου, υπενθύμισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή, προκειμένου να σχολιάσει το «άνοιγμα» που επιχειρεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Κεντροαριστεράς με «μεταγραφές» στελεχών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μάλιστα, απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, είπε: «Και δεν είπες στον Τσίπρα, ρε Χρήστο, να πει "έκανα μ@λ@κί@ που τον είπα Πινοσέτ" ή μήπως ακόμα το πιστεύετε; Αν το πιστεύετε, πώς βάλατε στην κυβέρνηση έναν υφυπουργό του Πινοσέτ;».

Αναφερόμενος στους κ.κ. Θάνο Μωραϊτη και Άγγελο Τόλκα, είπε: «Δεν θα ασχοληθώ με ανθρώπους, που από συναλλαγή έκαναν ό,τι έκαναν. Εσύ, κ. Σπίρτζη, είχες εκφράσει τη διαφωνία σου και έκανες την επιλογή σου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης