ΝΔ για κόκκινα δάνεια: Να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση που κάναμε το 2016

ΝΔ για κόκκινα δάνεια: Να υιοθετήσει η κυβέρνηση την πρόταση που κάναμε το 2016

Η Μαρία Σπυράκη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επί χρόνια δεν έχει κάνει τίποτε και μίλησε «θεαματική σύγκρουση Δραγασάκη-Φλαμπουράρη»

spiraki1
Την πρόταση για δεύτερη ευκαιρία στους δανειολήπτες την οποία κατέθεσε δημοσίως η αξιωματική αντιπολίτευση από το 2016 επανέφερε στο προσκήνιο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Μιλώντας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η κ. Σπυράκη επεσήμανε την αποτυχία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το ζήτημα με τα κόκκινα δάνεια. Έκανε, ειδικότερα, λόγο για «θεαματική σύγκρουση Δραγασάκη-Φλαμπουράρη», την οποία παρακολουθούμε, λέγοντας ότι εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτε για τη διευθέτηση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος.

Αναφερόμενη στο κόμμα της, υπογράμμισε ότι η ΝΔ υπερασπίζεται την προστασία της πρώτης κατοικίας. Και υπενθυμίζοντας την πρόταση του 2016 επεσήμανε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προτείνει μια λύση χωρίς να επιβραβεύονται οι κακοπληρωτές, αλλά οι συνεπείς δανειολήπτες, να καλύπτονται όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες και να μην διακινδυνεύσει η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης