Δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης: Προηγείται ο Ταχιάος της ΝΔ

Δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης: Προηγείται ο Ταχιάος της ΝΔ

Δεύτερη η Κατερίνα Νοτοπούλου με 12,5%, η οποία υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ τρίτος ακολουθεί ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνοντας ποσοστό 6,9%

Dimow_thess
Ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Ταχιάος προηγείται στην κούρσα των δημοτικών εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης σύμφωνα με δημοσκόπηση της «Egnatia Point of view» για λογαριασμό της εφημερίδας Μακεδονία.

Ο Νίκος Ταχιάος είναι πρώτος με ποσοστό 18,1%.

Ακολουθεί δεύτερη η Κατερίνα Νοτοπούλου με 12,5%, η οποία υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ τρίτος ακολουθεί ο πρώην υπουργός Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνοντας ποσοστό 6,9%.

O Σπύρος Βούγιας, την υποστήριξη του οποίου πρόσφατα ανακοίνωσαν Ποτάμι και ΚΙΝΑΛ, συγκεντρώνει ποσοστό 5,9%.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, την οποία φιλοξενεί η εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα συγκεντρώνει ποσοστό 4,5% ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πιάνει 3,4%.

Κάτω από το 3% κινούνται οι ανεξάρτητες υποψηφιότητες των Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Μάκη Κυριζίδη, Χάρη Αηδονόπουλου και Μιχάλη Τρεμόπουλου. Ο επικεφαλής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος συγκεντρώνει ποσοστό 2,7%. Οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί καταγράφοντας ποσοστό πάνω από 27%.

Κλείσιμο
Η δημοσκόπηση σφυγμομετρά και την γνώμη των πολιτών για τα πρόσωπα που διεκδικούν τα ηνία του δήμου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Εκεί η κατάταξη είναι διαφορετική και προηγείται ο Σπύρος Βούγιας ο οποίος συγκεντρώνει το 38,8% θετικής και μάλλον θετικής γνώμης των πολιτών, ακολουθεί ο Νίκος Ταχιάος με 31,4% ο Γιώργος Ορφανός με 30,4% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 29,8%.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση στο ερώτημα πώς αξιολογείται το μέχρι σήμερα έργο της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μπουτάρη. Αρνητικά απάντησε το 50,2%, θετικά το 30,2% ενώ ούτε θετικά ούτε αρνητικά απάντησε το 19,1%.

dimoskopisi1
dimoskopisi2
dimoskopisi7
gnomi
gnomi1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης