Σάκης Παπαδόπουλος στον «Θέμα 104,6»: Ο Πάνος Καμμένος κάνει φωναχτά τους εκβιασμούς του

Σάκης Παπαδόπουλος στον «Θέμα 104,6»: Ο Πάνος Καμμένος κάνει φωναχτά τους εκβιασμούς του

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Πάνου Καμμένου, υπογραμμίζοντας ότι τον ενοχλούσε από την αρχή, όταν  ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ταξίδια στις ΗΠΑ και είχε δική του γραμμή, διαφορετική από της κυβέρνησης

papadopoulos-sakis-new
«Ο Πάνος Καμμένος δεν κρύβει τις σκοπιμότητες, τις λέει φωναχτά κάνει τους εκβιασμούς του», σχολίασε σχετικά με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη δυσαρέσκιά του για τη στάση του Πάνου Καμμένου, υπογραμμίζοντας ότι τον ενοχλούσε από την αρχή, όταν τότε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ταξίδια στις ΗΠΑ και είχε δική του γραμμή, διαφορετική από της κυβέρνησης.

«Το πολιτικό σύστημα και με όλες αυτές τις μεταβολές που έχει, θα πρέπει να προσαρμοστεί στη βάση συνεννοήσεων για τον κανονισμό της Βουλής. Υπάρχει μια νέα πολιτική πραγματικότητα, μακάρι να μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Πρέπει να δούμε αυτά που έχουμε μπροστά μας, όπως είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση», ανέφερε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι ήταν ένα μείζον Εθνικό ζήτημα το οποίο αντιμετωπίστηκε με πλειοψηφίες στο Κοινοβούλιο.

«Πρέπει να μάθουμε σε αυτό το πολιτικό σκηνικό», είπε σχολιάζοντας τις μεταγραφές βουλευτών σημειώνοντας ότι όλα αυτά είναι τα σκιρτήματα μιας μεταβατικής περιόδου.

Τέλος απαντώντας στο ερώτημα πότε πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος χρόνος για τις εκλογές, είπε «ώριμο διάστημα για εκλογές είναι η λήξη της συνταγματικής θητείας. Πιο ώριμο θα ήταν να κατανοήσει και η Νέα Δημοκρατία ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης