Πολάκης για το «κανίς» της Κωνσταντοπούλου: Ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα

Πολάκης για το «κανίς» της Κωνσταντοπούλου: Ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα

Για να εξηγήσει την επίθεση της πρώην συντρόφισσάς του ο αναπληρωτής υπουργός είπε πως το ποσοστό της Πλεύσης ελευθερίας τείνει στο μηδέν και γι' αυτό ψάχνει δημοσιότητα

pavlos-polakis-novartis
Μια γραμμή βρήκε να γράψει ο Παύλος Πολάκης για να απαντήσει σε όσα του... έσυρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «κανίς που κάνει την πάπια», κατηγορώντας τον πως ως «τζάμπα μάγκας», «κόβει κορδέλες σε Νοσοκομεία χωρίς μηχανήματα κι εξοπλισμό, κατά το πρότυπο των εγκαινίων Μετρό χωρίς συρμούς» και παράλληλα πως «γρυλλίζει στους δημοσιογράφους την ώρα που νιαουρίζει στους δανειστές της χώρας και κουνάει την ουρά του στα συμφέροντα που εκπροσωπούν».

«Ψάχνει αγωνιωδώς δημοσιότητα καθώς το ποσοστό τείνει στο μηδέν», ήταν η απάντηση που έδωσε στα όσα του καταμαρτυρά η πρώην συντρόφισσά του, αποδίδοντας την επίθεση στις επιδόσεις της Πλεύσης Ελευθερίας στις δημοσκοπήσεις και την ανάγκη της επικεφαλής της να «παίζει» στα μέσα ενημέρωσης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη



Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης