Επίθεση του Ποταμιού στον Άδωνι Γεωργιάδη

Επίθεση του Ποταμιού στον Άδωνι Γεωργιάδη

Τον κατηγορεί ως υπεύθυνο για τις αποχωρήσεις βουλευτών 

4685163__1_
Με νέα ανακοίνωσή του, το Ποτάμι επιτίθεται στον 'Αδωνι Γεωργιάδη και τον κατηγορεί ως υπεύθυνο για τις αποχωρήσεις του Γιώργου Αμυρά και του Γρηγόρη Ψαριανού. Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε σημερινή του συνέντευξη αρνήθηκε ότι έπαιξε ρόλο στις ανεξαρτητοποιήσεις των δύο βουλευτών.

«Είπαμε και ξαναλέμε, ότι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός τον εμφάνιζαν ως ένα εκ των τριών στελεχών της ΝΔ που ήταν σε επαφή μαζί τους - δεν είναι ο κ. Χατζηδάκης ανάμεσα σε αυτά - που κάθε τόσο τους έλεγαν 'τώρα - τώρα είναι η ευκαιρία, τώρα να φύγετε'. Και κάποια στιγμή το... πέτυχαν» αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Επίσης απαντώντας στο ερώτημα του Αδωνι Γερωργιάδη «πώς γνώριζε ο Ζάεφ ότι το Ποτάμι είναι θετικό στην προοπτική μιας συμφωνίας;» το Ποτάμι επισημαίνει ότι η θέση του ήταν γνωστή: «Ίσως, λέμε ίσως, να υπάρχει κάποιος στο γραφείο του κ. Ζάεφ που διαβάζει ελληνικές εφημερίδες. Και να είδε στις 29 Δεκεμβρίου του '17 - έξι μήνες πριν τις Πρέσπες - το άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στα Νέα - ναι στα Νέα! - που έλεγε: 'Σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes έναντι πάντων, που θα περιλαμβάνει τον όρο 'Μακεδονία''» αναφέρει σχετικά το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης