Ηθικός αυτουργός ο Άδωνις για τις απειλές που λαμβάνω, λέει η Κουντουρά

Ηθικός αυτουργός ο Άδωνις για τις απειλές που λαμβάνω, λέει η Κουντουρά

Η υπουργός Τουρισμού ψηφίζει «ναι» στις Πρέσπες και  στοχοποιεί και  τον Καμμένο, χωρίς να τον κατονομάσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τις αναφορές στον νεκρό πατέρα της

kountoura_main02
Τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στοχοποίησε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, για τις απειλές, που όπως είπε λαμβάνει -έδειξε μάλιστα, στη Βουλή, φωτογραφίες νεκρών γυναικών που έχει λάβει ως μηνύματα. Παράλληλα, χωρίς να κατονομάσει, στοχοποίησε και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ κάνοντας λόγο για τις αναφορές στον νεκρό πατέρα της, που είχε κάνει όμως, ο Πάνος Καμμένος, όταν είχε πει ότι ο πατέρας της υπουργού είχε γράψει τον ύμνο της χούντας.


Η Συμφωνία είναι πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφελιμη, είπε η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία ξεκάθαρα τάχθηκε υπέρ του “ναι”, τονίζοντας δε πως η θετική ψήφος είναι η πραγματική πατριωτική στάση και το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης της, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε, από το βήμα της Βουλής, πως «είμαι υπέρ της εθνικής πρότασης όπως είχε εκφραστεί το 2007 από τον Κώστα Καραμανλή και οι όποιες επιφυλάξεις μου, πριν απο ενα χρόνο, παρακάμφθηκαν, όταν αποσαφηνίστηκαν όλα τα σημεία».
Η Κουντουρά ψηφίζει «ναι» στις Πρέσπες και στοχοποιεί Καμμένο και Άδωνι


Υπογράμμισε δε, πως «ψηφίζω κατά συνείδηση, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον » και πρόσθεσε πως στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, καταδικάζοντας τις απειλές προς τους συναδελφους της, όπως και την επίθεση στο σπίτι της κ. Θεοδώρας Τζάκρη, αλλά και κατά της ίδιας. Η κ. Κουντουρά είπε: «Καταδικάζω τη επιθεση στην κ. Τζάκρη, είναι αποτέλεσμα της αθλιας προπαγανδας και του μίσους που έχει σπείρει η αξιωματική αντιπολίτευση. Τον τελευταίο καιρό ειπώθηκαν ψεύδη εναντίον μου και για το κόστος των τηλεφώνων μου. Έχω υποστεί αθλιες επιθεσεις κατά της οικογένειάς μου και για τον νεκρό πατέρα μου. Πρόσθεσε πως ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αδωνις Γεωργιάδης την έχει στοχοποιήσει κατ' επανάληψη. Αποκάλυψε ότι λαμβάνει απειλές στο κινητό της, φωτογραφίες νεκρών γυναικών και ανέφερε πως αν συμβει οτιδήποτε σ' εκείνη και την οικογένειάς της, «ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι δράστες αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι αναφορά στον νεκρό πατέρα της κ.Κουντουρά είχε κάνει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αναφέροντας ότι είχε γράψει τον ύμνο της χούντας.

Η κ. Κουντουρά, είπε πως «σ' αυτή την ύψιστη κοινοβουλευτική διαδικασία οφείλουμε όλοι να τοποθετηθούμε με σαφήνεια. Είμαι υπουργός τα τελευταια 4 χρόνια και είναι εθνικό μου καθήκον είναι να συνεχίσει το έργο της η κυβέρνηση και η εντολή που πήραμε από το λαό να βγει η χώρα από τα Μνημόνια». Υπογράμμισε, δε πως «δεν θα μπορούσα ποτέ να επιτρέψω να ανακοπεί βίαια αυτή η κυβέρνηση και να σταματήσει το εργο όπως για παράδειγμα, η αύξηση του κατώτατου μισθού, η κατάργηση της μείωσης συντάξεων, η ρυθμιση των 120 δόσεων και όλες οι μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξελιξη υπέρ των πολιτών».

Δείτε βίντεο: Ηθικός αυτουργός ο Άδωνις για τις απειλές που λαμβάνω, λέει η Κουντουρά
Ηθικός αυτουργός ο Άδωνις για τις απειλές που λαμβάνω, λέει η Κουντουρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης