Γεννηματά: Διέγραψα τον Θεοχαρόπουλο γιατί με την ψήφο του στηρίζει την κυβέρνηση

Γεννηματά: Διέγραψα τον Θεοχαρόπουλο γιατί με την ψήφο του στηρίζει την κυβέρνηση

Ο Γιώργος Παπανδρέου άλλα έλεγε ως ΥΠΕΞ και ως πρωθυπουργός - Ο Τσίπρας έριξε χημικά σε παιδιά και ηλικιωμένους γιατί είχε στόχο να διαλύσει το συλλαλητήριο

fofi-gennimata_main01

«Απαράδεκτο που ο κ. Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους» τόνισε η  Φώφη Γεννηματά και διατύπωσε τη θέση ότι στόχος ήταν να διαλυθεί το συλλαλητήριο.

Σε ότι αφορά στη διαγραφή Θεοχαρόπουλου από το Κίνημα Αλλαγής εξήγησε ότι στην πραγματικότητα «η ψήφος στις Πρέσπες είναι ψήφος στήριξης της κυβέρνησης».

«Η μειοψηφία πρέπει να σέβεται την πλειοψηφία, ώστε να μη θολώνει το μήνυμα» προσέθεσε. Η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε την πλειοψηφία παρδαλή με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να αναζητά στηρίγματα. 

Αν έχει υπάρξει συμφωνία Τσίπρα - Θεοχαρόπουλου είπε ότι αυτό θα φανεί, καθώς πλησιάζουν εκλογές.  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ διέψευσε τη δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ πως τους προτάθηκε θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά. 

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. 
Σε ερώτηση για τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου υπενθύμισε ότι ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν  έδωσε εθνικότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς. 

Σε ότι αφορά στο έκτακτο συνέδριο εξήγησε ότι στόχος του θα είναι να οδηγήσει το Κίνημα Αλλαγής στην επόμενη φάση, στην εκλογή οργάνων όπως πρέπει να γίνεται σε έναν ενιαίο φορέα. 

Η ευθύνη μου είναι ότι έκανα πίσω και δέχθηκε το αίτημα για πολυκομματικό φορέα, προσέθεσε. Για το μέλλον των κομμάτων που συμμετείχαν είπε ότι έχει έρθει η ώρα όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω. 

Από την ημέρα που ξεκίνησε το Κίνημα Αλλαγής το ΠΑΣΟΚ δε συνεδρίασε ξανά, υπογράμμισε. 

Γεννηματά: Απαράδεκτο που ο κ. Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης