Δανέλλης στο σκοπιανό ΜΙΑ: Γιατί να γίνουν εκλογές;

Δανέλλης στο σκοπιανό ΜΙΑ: Γιατί να γίνουν εκλογές;

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού καταγγέλλει τα «σκοτεινά κέντρα» και μιλά για το φαν κλαμπ και το κλαμπ μίσους που απέκτησε

4684182
Την βεβαιότητά του ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί από την ελληνική βουλή ανοίγοντας μια νέα σελίδα στις σχέσεις Ελλάδας- Σκοπίων εξέφρασε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο των Σκοπίων «mia», ο βουλευτής που έκανε την διαφορά με την 151στή ψήφο υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα μίλησε για τις απειλές που εξακολουθεί να δέχεται αυτός και η οικογένειά του, τόνισε ότι έχει διαφοροποιηθεί πολλές φορές σε μεγάλα ζητήματα από τη θέση του κόμματος και αναφέρθηκε στην υποκρισία πολιτικών προσώπων υποστηρίζοντας πως έτσι δημιουργούνται φαινόμενα φασισμού.

«Γιατί να γίνουν εκλογές;» είπε. «Φανταστείτε να πάμε με αυτό το κλίμα σε εκλογές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Ναι (εξακολουθώ να δέχομαι απειλές)... έγινα το πρόσωπό της εβδομάδας», επεσήμανα εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του που υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ο Σπύρος Δανέλλης είπε ότι τα μέλη της οικογένειά του όπως και τα παιδιά του έγιναν στόχος επιθέσεων. Τονίζει πως είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του για το μακεδονικό από τον περασμένο Ιανουάριο κι ότι γενικά οι αποφάσεις έχουν πολιτικό κόστος.

«Θεωρώ ότι ορισμένα «σκοτεινά κέντρα» έχουν γίνει αυτόνομα και αύριο θα επιτεθούν σε οποιονδήποτε όπως και είναι απειλή για τη Δημοκρατία.

Κλείσιμο
Ελπίζω ότι η Ν. Δ θα το καταλάβει- κάλλιο αργά παρά ποτέ- και θα καταδικάσει κάθε μορφής βίας, λεκτικής ή σωματικής και κάθε μορφή εκφοβισμού»...

«Είναι τραγικό ότι υπάρχει τέτοια συμπεριφορά, αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία».
Τόνισε πάντως ότι «δεν απογοητεύεται από τις χυδαίες προσπάθειες τρομοκρατίας, οι οποίες δυστυχώς απευθύνονται και στα μέλη της οικογένειάς μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στράφηκα στο Δικαιοσύνη».

Στην ερώτηση αν τον αποκαλούν προδότη, ο πρώην βουλευτής του «Ποταμιού» λέει:

«Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι απίστευτα χυδαίο και επιθετικό.
Ο Δανέλλης πρόσθεσε επίσης ότι δεν νιώθει καμία απογοήτευση που τον διέγραψε το «Ποτάμι».
«Καμία απογοήτευση. Ως έμπειρος πολιτικός, στήριξα την συνείδησή μου ...Εμμένω στις θέσεις και τις αρχές μου για μεγάλα ζητήματα όπως το μακεδονικό του 1992.

«Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα αναγνώρισαν το θάρρος και τη συνέπεια στη θέση μου και έχω λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης, όπως μπορείτε να δείτε. Φαίνεται επίσης ότι απέκτησα ένα φαν κλαμπ μαζί με το κλαμπ μίσους», προσθέτει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης