Το ΚΚΕ καταγγέλλει νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων στον Περισσό!

Το ΚΚΕ καταγγέλλει νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων στον Περισσό!

Καταγγέλλει το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα

kke1
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «το σημερινό νέο κρούσμα τηλεφωνικών συνακροάσεων, στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ, με τρίτους, μεταξύ των οποίων και το τηλεφωνικό κέντρο άλλου κόμματος» σημειώνοντας ότι «προκαλεί τεράστια ερωτηματικά το γεγονός ότι δύο και πλέον χρόνια, μετά το πρώτο κρούσμα, οι αρμόδιες αρχές κωλυσιεργούν απαράδεκτα να καταλήξουν σε πόρισμα».

«Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες γι' αυτή την απαράδεκτη καθυστέρηση αποκάλυψης των υπαίτιων, με αποτέλεσμα τα κρούσματα των τηλεφωνικών συνακροάσεων να συνεχίζονται» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Το νέο περιστατικό

Σύμφωνα με τον 902.gr, το νέο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα προηγούμενα που έχει καταγγείλει το ΚΚΕ εδώ και τέσσερις μήνες, χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί η έρευνα.

Συγκεκριμένα, το τηλεφωνικό κέντρο της ΚΕ του ΚΚΕ δεχόταν εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη αριθμού και όταν αυτές απαντιόνταν γινόταν σύνδεση με τα τηλεφωνικά κέντρα τρίτων, μεταξύ των οποίων και αυτά της ΝΔ και της Ένωσης Κεντρώων!

Το ΚΚΕ κατήγγειλε άμεσα και το νέο περιστατικό. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του Κόμματος Θ. Παφίλης ενημέρωσε για το νέο περιστατικό τον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση, και τον αρμόδιο υπουργό, Ν. Παππά, όπως και τους υπεύθυνους των υπόλοιπων κομμάτων που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε και στον κ. Ζαγοραίο, προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών, ο οποίος ενημέρωσε την Κρατική Ασφάλεια. Επίσης, το ΚΚΕ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), κ. Ζαμπίρα, ενώ κατήγγειλε το γεγονός και στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχετική τηλεφωνική επικοινωνία του «Ριζοσπάστη», από την Ένωση Κεντρώων επιβεβαίωσαν το περιστατικό, προσθέτοντας ότι έχουν συμβεί στο τηλεφωνικό τους κέντρο και άλλα αντίστοιχα τέτοια κρούσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης