Μπουτάρης: Όλα τα γίδια ελεύθερα να πάνε όπου θέλουν

Μπουτάρης: Όλα τα γίδια ελεύθερα να πάνε όπου θέλουν

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την αποχώρηση της Γούλα -Συνάντηση Νοτοπούλου με τρεις αντιδημάρχους της «Πρωτοβουλίας»

boutaris_arthro
Μετά το άδοξο τέλος της υποψηφιότητας της Καλυψώς Γούλα η «Πρωτοβουλία» δεν πρόκειται να προτείνει άλλον για υποψήφιο δήμαρχο. Σε αυτή την απόφαση έχει καταλήξει ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος επαναλαμβάνει από χθες στους συνομιλητές του ότι «όλα τα γίδια είναι ελεύθερα να πάνε όπου νομίζουν καλύτερα».

Ο κ. Μπουτάρης εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο τα βρόντηξε και έφυγε η κα Γούλα. Υποστηρίζει πως εκείνος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να στηρίξει την υποψηφιότητά της, αλλά διαπίστωσε ότι δυστυχώς δεν τραβούσε. Θεωρεί, δε, ότι και η ίδια διαπίστωσε κάτι τέτοιο και επέλεξε να κάνει «ηρωική έξοδο».

Η γνώμη του ήταν πως η κα Γούλα θα έπρεπε να επιδιώξει συνεργασία με κάποιον από τους άλλους υποψηφίους που εμφανίζουν μεγαλύτερη δυναμική. Ανέφερε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές του την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σπύρο Βούγια με τους οποίους άλλωστε είχε συναντηθεί ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες.

Στο μεταξύ χθες αργά το μεσημέρι, η κα Νοτοπούλου είχε συνάντηση με τρεις αντιδημάρχους. Συγκεκριμένα η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είχε συζήτηση με τους Θανάση Παππά, Πέτρο Λεκάκη και Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη σε γνωστό ουζερί της πόλης. Οι τέσσερις συζήτησαν τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και η υφυπουργός υπογράμμισε το ενδιαφέρον της για συνεργασία με την «Πρωτοβουλία» είτε εν συνόλω είτε και με μεμονωμένα στελέχη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης