Σπύρος Δανέλλης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα από το Ποτάμι

Σπύρος Δανέλλης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα από το Ποτάμι

«Εδώ και ένα χρόνο απειλούν εμένα και την οικογένειά μου», ανέφερε ο βουλευτής

danne
«Έπρεπε να αποχωρίσω από το Ποτάμι μετά το συνέδριο», ανέφερε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όπως είπε η διαφωνία του με το κόμμα ξεκίνησε αμέσως μετά το Συνέδριο και όταν ξεκίνησε συζήτηση για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

«Το Ποτάμι εκείνο δεν είναι εκείνο που εγώ εκλέχτηκα το 2015», ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Δανέλλης αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται. «Εδώ και ένα χρόνο απειλούν εμένα και την οικογένειά μου».

Ανέφερε πως από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν εμένα και την οικογένεια μου με παρόμοιου είδους μηνύματα. Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και μετά έγινε ρουτίνα για μένα.

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές.

Κλείσιμο
Απαράδεκτα πράγματα για μια δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες γιατί αυτό δεν γίνεται.

Ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης