Αμυράς στον ΘΕΜΑ 104,6: Έχω την αίσθηση ότι οι απόψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι δύο

Αμυράς στον ΘΕΜΑ 104,6: Έχω την αίσθηση ότι οι απόψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι δύο

«Ο Θεοδωράκης και ο Μαυρωτάς σίγουρα θα ψηφίσουν "ναι" και ο Λυκούδης έχω την αίσθηση ότι θα πάει προς το "ναι"»

amiras-pot
Την αίσθηση ότι οι απόψεις στο Ποτάμι για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα είναι δύο καθώς «τρεις βουλευτές θα ψηφίσουν ναι και δύο όχι» εξέφρασε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Αμυράς.

«Ο Θεοδωράκης και ο Μαυρωτάς σίγουρα θα ψηφίσουν "ναι" και ο Λυκούδης έχω την αίσθηση ότι θα πάει προς το "ναι"» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβολίου του Ποταμιού την Πέμπτη ο κ. Αμυράς είπε ότι «η συζήτηση η χθεσινή ήταν βάλσαμο γιατί τα είπαμε όλα και βρήκαμε ισορροπία. Το Ποτάμι δοκιμάζεται και ελπίζω να τα καταφέρει μετά και από αυτή τη διαδικασία. Αυτό που μας ενώνει είναι ότι θέλουμε να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας τη ρηματική διακοίνωση είπε ότι «μου ενίσχυσε την άποψη μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί γίνεται δύο φορές λόγος για "μακεδονικό" λαό. Πώς θα λέγεται η χώρα αυτή στο internet; Βάσει της συμφωνίας, άρθρο 1 παράγραφος 3, η γειτονική χώρα θα λέγεται MKD ή MD. Μόνο στις πινακίδες των αυτοκινήτων θα αναγράφεται Βόρεια Μακεδονία».

Όσο για τις εκλογές εκτίμησε ότι «θα γίνουν τον Οκτώβριο γιατί έχει 1-2 μήνες πολιτικής σταθερότητας η κυβέρνηση μετά την ψήφο εμπιστοσύνης».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης