Γεροβασίλη: Η εγκληματικότητα υπάρχει σε όλες τις κοινωνίες

Γεροβασίλη: Η εγκληματικότητα υπάρχει σε όλες τις κοινωνίες


Απίστευτη ατάκα στη Βουλή για να δικαιολογήσει την έκρηξη εγκληματικότητας

gerovasili
Σε μια προσπάθεια να ωραιοποιήσει το έργο της κυβέρνησης και αναφερόμενη στο υπουργείο της η κυριά Γεροβασίλη υπερασπίστηκε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο οποία προϊσταται, αναφερόμενη στις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αναμφισβήτητα η ΕΛ.ΑΣ. έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες ακόμη και επί ημερών της σημερινής κυβέρνησης.

Ωστόσο «ξέχασε» η κυρία Γεροβασίλη να αναφερθεί στην συνεχώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, τις δολοφονίες ακόμη και μέσα στις φυλακές, στις αποδράσεις εγκληματιών από αστυνομικά τμήματα και δικαστήρια και στο γενικότερο κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες.

Και όχι μόνον «ξέχασε» να αναφερθεί σε όλα αυτά, αλλά προσπάθησε και να τα δικαιολογήσει λέγοντας πως η «εγκληματικότητα και η παραβατικότητα είναι φαινόμενα που συναντάμε σε όλες τις κοινωνίες», ενώ απαντώντας σε όσους διαμαρτύρονται για αυτά τα φαινόμενα μίλησε για «φασίζουσες πρακτικές και αντιλήψεις». Προφανώς η τελευταία της αναφορά έχει να κάνει με όλους αυτούς που δεν μπορούν να δεχτούν την ανοχή σε φαινόμενα τύπου Ρουβίκωνα, ή όσους αντιδρούν στις βόλτες Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης