Βουλή: Η αναφορά Μητσοτάκη που «κοκκίνισε» τον Φίλη

«Είναι ντροπή, ντροπή!», φώναζε από τα έδρανα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης

mitso
Ανέβηκε το θερμόμετρο της συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης όταν ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβηκε στο βήμα και αναφέρθηκε στον νέο υπουργό Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, υπογραμμίζοντας το  ιστορικό αντίστοιχο της χούντας για την τοποθέτηση εν ενεργεία στρατιωτικού σε θέση υπουργού.

«Είναι ντροπή, ντροπή!», φώναζε από τα έδρανα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης και επανέρχεται: "Τι πάθατε κ. Φίλη έχετε γίνει ίδιος με τη μπλούζα που φοράτε! Είναι ιστορική αλήθεια!».
4682924

«Άλλοι κάνανε εξαγορές», φώναξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μέσα σε ένταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανταπαντά: «Εσείς κ. Κουρουμπλή τα λέτε αυτά; Περίμενα να παρεξηγηθείτε για το πολιτικούς γυρολόγος όχι αυτό».

Την αντίδραση του Σπύρου Δανέλλη προκάλεσε το καρφί του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόθεσή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, τον οποίο ρώτησε τι μεσολάβησε και αλλάξατε γνώμη κύριε Δανέλλη. Ο πρώην βουλευτής  του Ποταμιού απάντησε από τα έδρανα της ολομέλειας λέγοντας πως δεν μπορεί ο γιος του αποστάτη να μιλά για αποστάτη και είπε πως εγώ πρότεινα αποχή για το Ποτάμι.

Κλείσιμο
Αίσχος φωνάζουν από την ΚΟ του Κινήματος και χτυπούν τα χέρια στα έδρανα αντιδρώντας έντονα στην απόφαση του Βούτση να δώσει το λόγο των πρωθυπουργό. Οι βουλευτές διέκοψαν  τη διαδικασία και δεν άφηναν τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει με τον πρόεδρο της Βουλής να φωνάζει και να προσθέσει να επιβάλλει την τάξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης