Δανέλλης: Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς και Ντιμιτροφ γράφονται στην ιστορία

Δανέλλης: Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς και Ντιμιτροφ γράφονται στην ιστορία

Είπε πως οι πολιτικές που ασκήθηκαν μέχρι στιγμή έκαναν μεγάλη ζημιά στη χώρα και χαρακτήρισε μοιραίο πρόσωπο για το αδιέξοδο τον Αντώνη Σαμαρά

danellis
Την απόλυτη υποστήριξή του στη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε για ακόμη μία φορά ο Σπύρος Δανέλλης, βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για το Σκοπιανό, στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία και του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Δανέλλης επανέλαβε τις θέσεις του για το Σκοπιανό επισημαίνοντας πως οι πολιτικές που ασκήθηκαν μέχρι στιγμή έκαναν μεγάλη ζημιά στη χώρα. Χαρακτήρισε μοιραίο πρόσωπο για το αδιέξοδο τον Αντώνη Σαμαρά και μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «σαν να παρακολουθούμε αρχαία τραγωδία ο γιος υποτάσσεται στον φονιά του πατέρα του».

Υπεραμύνθηκε του κόμματός του λέγοντας πως έχει σηκώσει περισσότερα βάρη από εκείνα που του αναλογούν.

«Η ιστορική επιτυχία πιστώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας με τον Ζάεφ, ο Κοτζιάς με τον Ντιμιτροφ γράφονται στην ιστορία. Το Μακεδονικό δεν είναι απλώς ένα εθνικό θέμα είναι ταυτοτικό θέμα για τα κόμματα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Δανέλλης.

«Το κοινοβούλιο της πΓΔΜ άλλαξε το Σύνταγμα της. Τώρα είναι η σειρά μας οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να δείξουν προς το μεγάλο κάδρο, κινδυνεύει η ύπαρξη της ίδιας της Ευρώπης» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης