Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση του λαού

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση του λαού

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχολίασε ότι «το παζάρι ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο κατέληξε στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης» - Υποστήριξε ότι τα παζάρια θα εξακολουθήσουν αυτές τις ημέρες

koutsoumpas
«Ο ελληνικός λαός είναι αυτός που δεν πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ενώ ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ «δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση».

Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας υποστήριξε ότι ακόμη κι αν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, θα διαθέτει μεν πολιτική νομιμοποίηση, με βάση αυτά που ισχύουν στο Σύνταγμα, όμως «δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, με όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχει ακολουθήσει αυτά τα 4 χρόνια».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ μάλιστα έκανε λόγο για «παζάρι που κατάληξε στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης» ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, προσθέτοντας ότι «τα παζάρια θα εξακολουθήσουν να γίνονται αυτές τις ημέρες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης