Άλλαξαν τα σχέδια του Ζάεφ - Προς αναβολή το ταξίδι του στο Μόναχο

20548358

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων είχε προγραμματίσει να πετάξει αύριο το πρωί , όπου θα έμενε οκτώ ημέρες

Η εξεύρεση της απαιτούμενης πλειοψηφίας των 80 βουλευτών που ενέκριναν την τροπολογία του Συντάγματος για την αλλαγή της ονομασίας οδηγεί όπως όλα δείχνουν στην ματαίωση της αυριανής επίσκεψης του Σκοπιανού πρωθυπουργού στο Μόναχο.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ είχε προγραμματίσει να πετάξει αύριο το πρωί για το Μόναχο όπου θα έμενε συνολικά οκτώ ημέρες για επαφές με Γερμανούς αξιωματούχους, ενδεχομένως και με την ίδια την Μέρκελ.

Φαίνεται όμως ότι οι τελευταίες εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση του Συντάγματος της FYROM και την επικύρωση της ονομασίας της FYROM σε “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” άλλαξαν τα σχέδια του και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει άμεσα τουλάχιστον για το Μόναχο.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε αργά το απόγευμα ότι δεν θα χρειαστεί τελικά να στείλει κλιμάκιο προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι χώροι του αεροδρομίου Μακεδονία για λόγους ασφάλειας και έτσι όλα δείχνουν το ταξίδι του Ζαεφ στο Μόναχο δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Κούλης

Δεν χρειάστηκε να πάει στο Μόναχο αφού οι γερμανοτσολιάδες των Σκοπίων ψήφισαν τη συμφωνία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

orkomosia_ar

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας εθνικής αντιπροσωπείας θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί - Με ανανεωμένη ανθρωπογεωγραφία και ελαφρώς ενισχυμένη γυναικεία παρουσία το ελληνικό κοινοβούλιο