Άλλαξαν τα σχέδια του Ζάεφ - Προς αναβολή το ταξίδι του στο Μόναχο

Άλλαξαν τα σχέδια του Ζάεφ - Προς αναβολή το ταξίδι του στο Μόναχο

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων είχε προγραμματίσει να πετάξει αύριο το πρωί , όπου θα έμενε οκτώ ημέρες

20548358
Η εξεύρεση της απαιτούμενης πλειοψηφίας των 80 βουλευτών που ενέκριναν την τροπολογία του Συντάγματος για την αλλαγή της ονομασίας οδηγεί όπως όλα δείχνουν στην ματαίωση της αυριανής επίσκεψης του Σκοπιανού πρωθυπουργού στο Μόναχο.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ είχε προγραμματίσει να πετάξει αύριο το πρωί για το Μόναχο όπου θα έμενε συνολικά οκτώ ημέρες για επαφές με Γερμανούς αξιωματούχους, ενδεχομένως και με την ίδια την Μέρκελ.

Φαίνεται όμως ότι οι τελευταίες εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση του Συντάγματος της FYROM και την επικύρωση της ονομασίας της FYROM σε “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” άλλαξαν τα σχέδια του και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει άμεσα τουλάχιστον για το Μόναχο.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε αργά το απόγευμα ότι δεν θα χρειαστεί τελικά να στείλει κλιμάκιο προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι χώροι του αεροδρομίου Μακεδονία για λόγους ασφάλειας και έτσι όλα δείχνουν το ταξίδι του Ζαεφ στο Μόναχο δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης