Το υπουργείο Ναυτιλίας επιβεβαιώνει... διαψεύδοντας για τους ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη

Το υπουργείο Ναυτιλίας επιβεβαιώνει... διαψεύδοντας για τους ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη

Στη λίστα που ανακοίνωσε το υπουργείο, συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη της Περιφέρειας και τους συνεργάτες τους

samo
Ανακοίνωση για το θέμα της μεταφοράς, με σκάφος του Λιμενικού, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανήμερα των Θεοφανείων, εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κάνοντας λόγο για «ψέματα που φτιάχνουν ωραίους τίτλους».

Το υπουργείο αναφέρεται στη λίστα των ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νησί της Βόρειας Ελλάδας, κατονομάζοντας τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στον Έβρο, τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου και άλλα στέλεχη με τους συνεργάτες τους.

Επί της ουσίας, το υπουργείο διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, καθώς όντως το σκάφος του Λιμενικού μετέφερε ΣΥΡΙΖΑίους, καθώς όσοι επιβιβάστηκαν, ήταν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, καθώς και οι συνεργάτες των βουλευτών και της περιφερειακής ενότητας Έβρου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που υπονοούν ότι χρησιμοποιήθηκε σκάφος του λιμενικού για μετακίνηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Σαμοθράκη, όπου παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός στις 06/01/19, με αφορμή την εορτή των Θεοφανείων, το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής απαντά:

«Όσοι βιάστηκαν να διασπείρουν με πομπώδεις τίτλους, για άλλη μια φορά fake news, ας γνωρίζουν ότι διατηρείται στο σκάφος ΛΣ- ΕΛΑΚΤ, ΠΑΘ 090 «Γαύδος», το οποίο μετέβη εκείνη την ημέρα από Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη, λίστα με τα ονόματα όλων των επιβαινόντων που μεταφέρθηκαν στο νησί για την εορτή των Θεοφανείων. Η λίστα καταρτίστηκε σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία που ακολουθείται για λόγους ασφαλείας.

Κλείσιμο
Στη λίστα αυτή αποτυπώνεται ότι επιβιβάστηκαν 40 άτομα συνολικά, εκ των οποίων 11 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, 15 ένστολοι- στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας και των μέτρων τάξεως-, 7 θεσμικά πρόσωπα (κ. Γκαρά Αναστασία, βουλευτής Έβρου, κ. Καΐσας Γιώργος, βουλευτής Έβρου, κ. Ρίζος Δημήτρης, βουλευτής Έβρου, κ. Πέτροβιτς Δημήτρης, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Μαλτέζος Μενέλαος, Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ, κ. Δούκας Χρήστος, Πρόεδρος ΟΛΑ, κα. Χουρδάκη Ελένη, Διευθύντρια ΔΟΥ) και τέσσερις συνεργάτες βουλευτών καθώς και ένας συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Τα ψέματα φτιάχνουν ωραίους τίτλους αλλά η αλήθεια πάντα κυριαρχεί. Η κυβέρνηση αυτή τιμά τον ρόλο των Σωμάτων Ασφαλείας και δεν θα ανεχτεί κανέναν υπαινιγμό σχετικά με την εκμετάλλευσή τους για λόγους μικροπολιτικούς. Σε αντίθεση με άλλους καιρούς, εμείς ξέρουμε να σεβόμαστε και να διακρίνουμε τους θεσμικούς ρόλους των κομμάτων, της Κυβέρνησης και των Σωμάτων Ασφαλείας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης