Ούτε τη Δευτέρα θα ψηφιστεί η τροπολογία Καμμένου για τα αντισταθμιστικά των F-16

Ούτε τη Δευτέρα θα ψηφιστεί η τροπολογία Καμμένου για τα αντισταθμιστικά των F-16

Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ δεν καλύφθηκαν από τις εξηγήσεις των αρμοδίων του Πενταγώνου - Νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα - Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με πρόταση του βουλευτή Θεοχαρόπουλου να αποσυρθεί η τροπολογία και να κατατεθεί σχέδιο νόμου με αναλυτική καταγραφή της διάθεσης των 230 εκατ. ευρώ σε ΕΑΒ και ιδιωτικές αμυντικές βιομηχανίες

epitropi
Νεα εμπλοκή με την περίφημη τροπολογια για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που επιχείρησε να νομοθετήσει απ' το παράθυρο ο Πάνος Καμμένος προέκυψε στην συνεδρίαση των επιτροπών Εξοπλισμών και Εθνικής Αμυνας της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές τόσο της αντιπολίτευσης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καλυφθεί απο τις εξηγήσεις που έλαβαν από τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, τους εκπροσώπους της εταιρείας που έχει αναλάβει την αναβάθμιση των F-16 και από τον Πάνο Καμμένο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να συμφωνεί με την πρόταση που κατέθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΣΥ σύμφωνα με την οποία η τροπολογία πρέπει να αποσυρθεί και το υπουργείο οφείλει να φέρει σχέδιο νόμου με αναλυτική καταγραφή της διάθεσης των 230 εκατ. ευρώ στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και τις ιδιωτικές αμυντικές βιομηχανίες που θα επιλεγούν από τη Lockheed Martin.

Σε κάθε περίπτωση η νέα εξέλιξη έρχεται σε μια συγκυρία που οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ειναι εξαιρετικά τεταμένες με αποτέλεσμα αρκετοί να εκτιμούν πως οι βουλευτές της Κουμουνδουρου αρχίζουν να βάζουν όρια στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Πάνου Καμμένου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης