ΝΔ: Ο Τσίπρας να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών

ΝΔ: Ο Τσίπρας να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis - «Απαράδεκτη χειραγώγηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών από ένα επικίνδυνο παρακράτος»

kyranakis
«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών», ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Κυρανάκης έκανε λόγο για «σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο», ενώ πρόσθεσε ότι όταν έπεσαν οι κουκούλες φανερώθηκε «η απαράδεκτη χειραγώγηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών από ένα επικίνδυνο παρακράτος».


Δήλωση Κ. Κυρανάκη για την υπόθεση Novartis


Αναλυτικά, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε:

Η σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση εξελίσσεται σε πρωτοφανές φιάσκο. Οι κουκούλες έπεσαν και το μόνο που φανερώθηκε είναι η απαράδεκτη χειραγώγηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών από ένα επικίνδυνο παρακράτος.

Ο κ. Τσίπρας είναι πια μόνος του απέναντι σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και οφείλει να απολογηθεί για τη θεσμική εκτροπή που του καταλογίζει ακόμη και η Ένωση Δικαστών.

Κλείσιμο
Οι εκλογές που έρχονται δεν αφορούν μόνο τα εθνικά θέματα και την οικονομία, αλλά την ποιότητα της Δημοκρατίας μας και το κράτος Δικαίου που η ΝΔ εγγυάται ότι θα αποκαταστήσει.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης