Φιλελεύθερος: Ο Λιάκος είχε ενημερώσει τον Στουρνάρα ότι υπάρχει απόπειρα ενοχοποίησής του για τη Novartis

Φιλελεύθερος: Ο Λιάκος είχε ενημερώσει τον Στουρνάρα ότι υπάρχει απόπειρα ενοχοποίησής του για τη Novartis

«Ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμού» η απάντηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ

stoyrnaras-new-file
Στην αποκάλυψη ότι πριν από δύο μήνες ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος είχε ενημερώσει τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα ότι σχεδιάζεται η ενοχοποίησή του για την υπόθεση Novartis προχωρά η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα η ενημέρωση στον Γιάννη Στουρνάρα έγινε πριν από δύο μήνες.

Κατά τις ίδιες πηγές ο κ. Λιάκος είπε στον διοικητή της ΤτΕ ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σχεδιάζει την ενοχοποίησή του, χωρίς, όμως, να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα τη μεθόδευε.

Το δημοσίευμα έρχεται λίγες ώρες μετά την καταγγελία του Νίκου Μανιαδάκη στη συνέντευξή του στο protothema.gr  ότι «μου ασκούν πιέσεις να πω ότι έχουν χρηματιστεί Σαμαράς, Γεωργιάδης και Στουρνάρας».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιάκος με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι «το σημερινό δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εμπεριέχει ευφάνταστα σενάρια και ως εκ τούτου δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης