Σβίγκου: Όσο κι αν καταστροφολογεί ο Σημίτης η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα

Σβίγκου: Όσο κι αν καταστροφολογεί ο Σημίτης η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου σχολίασε ότι ο Κώστας Σημίτης καταστροφολογεί - «Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα» 

svigou
Για καταστροφολογία κατηγόρησε τον Κώστα Σημίτη η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, που εκτίμησε ότι η Ελλάδα θα προσφύγει για νέο δανεισμό στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM).

«Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα» τόνισε η κυρία Σβίγκου σε ανάρτησή της στο Facebook, προσθέτοντας ότι «η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM», κάτι που αποδεικνύει καθημερινά « η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων».

Μάλιστα, η κυρία Σβίγκου άφησε αιχμές για τη διακυβέρνηση της περιόδου Σημίτη, λέγοντας ότι «η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα».

«Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα», ανέφερε.

Επίσης, ανέφερε ότι «όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών».


Κλείσιμο

Αναλυτικά, η κυρία Σβίγγου έγραψε στο λογαριασμό της:

Όσο κι αν καταστροφολογεί, όσο κι αν ενοχλείται ο κ. Σημίτης, η έξοδος από τα μνημόνια είναι πραγματικότητα. Η χώρα μας δεν θα μπει σε νέο πρόγραμμα, ούτε θα προσφύγει ξανά σε δανεισμό από τον ESM. Την απάντηση την δίνουν καθημερινά, η πορεία της οικονομίας και οι δηλώσεις των αρμόδιων Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Ας ασχοληθεί καλύτερα με την πολιτική του αυτοβιογραφία, μήπως καταφέρει να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Διότι, η ισχυρή Ελλάδα του κ. Σημίτη, με τα μεγάλα δημόσια έργα, τις μεγάλες αγορές όπλων και, όπως αποδείχθηκε τελικά, τις μεγάλες μίζες, κατέρρευσε σαν τραπουλόχαρτο, λίγα μόλις χρόνια αργότερα.

Όσες, λοιπόν, συνεντεύξεις αυτοθαυμασμού κι αν δώσει ο πρώην πρωθυπουργός, ούτε η ιστορία αλλάζει, ούτε η μνήμη των πολιτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης