Λεβέντης: Ο Αποστολάκης έκανε το χατήρι του Καμμένου με τη δήλωσή του για τις βραχονησίδες

Λεβέντης: Ο Αποστολάκης έκανε το χατήρι του Καμμένου με τη δήλωσή του για τις βραχονησίδες

«Κατάρα που κυβερνά η Αριστερά σε μια τέτοια περίοδο για τα εθνικά θέματα, οι Αριστεροί ούτε σε Θεό, ούτε σε πατρίδα πιστεύουν»

leve-new1
Την άποψη ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης έκανε το χατήρι του Πάνου Καμμένου με τη δήλωσή του «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε!» διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Κακώς δέχθηκε ο Αποστολάκης να πει αυτή τη φράση. Δεν γίνονται παιχνίδια με αυτά τα θέματα. Οι στρατιωτικοί πρέπει να απέχουν της πολιτικής» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.

Ο Βασίλης Λεβέντης στον ΣΚΑΪ

Μιλώντας για τον υπουργό Άμυνας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι «ο Καμμένος πρέπει να πάρει την απόφασή του. Όσο κάθεται με τον Τσίπρα είναι συνένοχος. Προδίδει ο Τσιπρας, αναγκαστικά το ίδιο κάνει και ο Καμμένος αφού τον στηρίζει».

Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τη Φώφη Γεννηματά ο Βασίλης Λεβέντης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είπε ότι «η Γεννηματά έχει τα απομεινάρια των σκανδάλων και της φαυλότητας».

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για τον χρόνο των εκλογών απάντησε ότι «ο έχει δίλημμα μετά τις 16 Ιανουαρίου ο Τσίπρας ή διαλύει τη Βουλή και πετάει το μπαλάκι στον Μητσοτάκη ή ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και παίρνει τη ρετσινιά του προδότη».

Παράλληλα τόνισε ότι «αν περάσει το Σκοπιανό με δύο αποστάτες, δύο από το Ποτάμι κτλ. στη συνείδηση του λαού θα είναι παράνομη πράξη και το λέω και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην το υπογράψει γιατί καθίσταται συνένοχος».

Σύμφωνα, τέλος, με τον κ. Λεβέντη ήταν «κατάρα που κυβέρνα η αριστερά σε μια τέτοια περίοδο που συζητάμε αυτό το κρίσιμο θέμα. Οι αριστεροί ούτε Θεό ούτε πατρίδα πιστεύουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης