Χωρίς Καμμένο και Παππά η συνεδρίαση του υπουργικού

Χωρίς Καμμένο και Παππά η συνεδρίαση του υπουργικού

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρίσκεται η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, στον απόηχο της χθεσινής ψήφισης του Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2019

ip1
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο από τη συνεδρίαση απουσιάζουν τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όσο και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.  

tsipras

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένοςμέσω Twitter, έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο, που απουσιάζει, προκειμένου να προλάβει σενάρια επιστημονικές φαντασίας, όπως έγραψε.

«Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποιεί σήμερα και αύριο περιοδεία σε ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για την ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη που υπηρετούν εκεί.

Κλείσιμο
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης βρίσκεται η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, στον απόηχο της χθεσινής ψήφισης του Προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2019.

ip1
ip2

ip3
ip4
ip5
ip6
ip7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης