Ζούλας για τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ: Η χώρα δεν αντέχει και μια νέα 17Ν

Ζούλας για τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ: Η χώρα δεν αντέχει και μια νέα 17Ν

«Όποτε θέλουμε σκοτώνουμε και καμιά 50αριά, αλλά για την ώρα σας κάνουμε τη χάρη και παίρνουμε τηλέφωνο πριν», το μήνυμα των βομβιστών σύμφωνα με τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ - Στο μισό εκατομμύριο ευρώ οι ζημιές στο κτίριο του Σκάι, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ζούλα

mitsotakiskyr
«Η κυβέρνηση πρέπει να βρει ΧΘΕΣ τους δράστες. Διότι το σημερινό χτύπημα δείχνει ότι έχουμε μπροστά μας μια νέα 17 Νοέμβρη», αναφέρει σε μήνυμά του μέσω Facebook, o επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Ζούλας, σχολιάζοντας την επίθεση με βόμβα το πρωί στα γραφεία του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος για 16 χρόνια, εργαζόταν στον Όμιλο, αναφέρει ότι το μήνυμα των βομβιστών είναι «όποτε θέλουμε σκοτώνουμε και καμιά 50αριά, αλλά για την ώρα σας κάνουμε τη χάρη και παίρνουμε τηλέφωνο πριν».

«Η χώρα μας δεν αντέχει στη σημερινή της κατάσταση και μια νέα 17 Νοέμβρη», τονίζει ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ. 

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ζούλα, οι ζημιές στο κτίριο του ΣΚΑΪ, εκτιμούνται στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

«Γύρισα πριν από λίγο από το κτίριο της Καθημερινής. Και είμαι σοκαρισμένος στη σκέψη ότι η σημερινή έκρηξη ήταν πρωτίστως μια επίδειξη ισχύος για την επιχειρησιακή δυνατότητα που έχει αποκτήσει αυτή η τρομοκρατική ομάδα. Είναι σαν να μας προειδοποιούν «όποτε θέλουμε σκοτώνουμε καμιά 50αριά, αλλά για την ώρα σας κάνουμε τη χάρη και παίρνουμε τηλέφωνο πριν».

Η κυβέρνηση πρέπει να βρει ΧΘΕΣ τους δράστες. Διότι το σημερινό χτύπημα δείχνει ότι έχουμε μπροστά μας μια νέα 17 Νοέμβρη. Μόνο που η χώρα μας δεν αντέχει στη σημερινή της κατάσταση και μια νέα 17 Νοέμβρη.

Υ.Γ. Στο γραφείο που βλέπετε καθόμουν 16 χρόνια και είναι στον 4ο όροφο. Τζάμια έχουν σπάσει ακόμη και στον 5ο. Για να καταλάβετε την ισχύ της έκρηξης, οι ζημιές στο κτίριο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είναι πάνω από μισό εκ ευρώ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Ζούλας.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης