Νοτοπούλου κατά Μπουτάρη: Όταν τον στηρίζαμε δεν ήταν κομματικό χρίσμα;

Νοτοπούλου κατά Μπουτάρη: Όταν τον στηρίζαμε δεν ήταν κομματικό χρίσμα;

«Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο, για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;» λέει η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, που πήρε από τον Αλέξη Τσίπρα το «χρίσμα» για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης - Χθες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε «φωτογραφίσει» την κυρία Νοτοπούλου, εκφράζοντας λύπη για τα κομματικά χρίσματα

butarisnotopoulou0
Ο Γιάννης Μπουτάρης πέταξε το γάντι και η Κατερίνα Νοτοπούλου το σήκωσε... Ο μεν πρώτος άφησε αιχμές μέσω Twitter για το χρίσμα που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Νοτοπούλου, προκειμένου να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, η δε δεύτερη απάντησε μέσω Facebook, κάνοντας αναφορά στην παλαιότερη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον νυν δήμαρχο.

Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης αφήνει σαφείς αιχμές προς τον Γιάννη Μπουτάρη, αναφέροντας την προ ημερών συνάντηση που είχε ο τελευταίος με τον Νίκο Ταχιάο, τον υποψήφιο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, καταλήγοντας με τη φράση: «Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται».

Πιο αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Νοτοπούλου στο Facebook:

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;

Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης.

Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…»

Κλείσιμο
noto_face
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης