Δηλητηριώδες σχόλιο ΝΔ για Τσίπρα: Του ευχόμαστε να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς

Δηλητηριώδες σχόλιο ΝΔ για Τσίπρα: Του ευχόμαστε να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την αυριανή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

tsipras_thessaloniki
«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία από αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το Ε.Λ.Κ.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αυριανή ομιλία του πρωθυπουργούΑλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Μάλιστα, με ένα... δηλητηριώδες σχόλιο, τα στελέχη της ΝΔ εύχονται στον κ. Τσίπρα «αυτή τη φορά να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς».

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
 
«Το κόμμα που ανέβηκε στην εξουσία με ύβρεις, συκοφαντίες, αντισυγκεντρώσεις και υποθάλποντας τη βία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έχει το θράσος να διαμαρτύρεται.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία από αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το Ε.Λ.Κ..
Κλείσιμο
 
Ο κ. Τσίπρας ας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Του ευχόμαστε αυτή τη φορά να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης