Θεοδωρικάκος στον «Θέμα 104,6»: Με την πλειοψηφία που θα έχουμε δεν θα μπορεί να μας ρίξει κανείς

Θεοδωρικάκος στον «Θέμα 104,6»: Με την πλειοψηφία που θα έχουμε δεν θα μπορεί να μας ρίξει κανείς

«Πρέπει να αποτρέψουμε άλλο ένα μνημόνιο το οποίο, όπως πάει τα πράγματα ο κύριος Τσίπρα, μπορεί να παρακαλάει η Ελλάδα», τόνισε ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ

theodorikakos-o-mitsotaki
«Μην έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι τέτοιο, που δεν θα μπορεί ποτέ ξανά κανείς να διακόψει την πορεία της κυβέρνησης. Δεν θα μπορεί ποτέ πια κανείς να σταματήσει την τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.



Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, είπε «η προσπάθεια να ξεχαστούν τέσσερα χρόνια είναι αδιανόητη. Είναι η επιχείρηση να πούμε ότι δεν πήγαινε καλά ο Τσίπρας, αλλά μετά το γύρισε. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό δεν είναι αλήθεια και θα πρέπει να το προσέξει ο Ελληνικός λαός. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ένα ξεκάθαρο σχέδιο, δημιουργώντας τεχνητές διαχωριστικές γραμμές που ο ίδιος δημιουργούσε. Όπως το «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» και υπέγραψε δυο και δέσμευσε τη χώρα για δεκαετίες βαριάς λιτότητας, υπογράφοντας συγκεκριμένα πλεονάσματα».

Σχολιάζοντας τις παροχές που ανακοινώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, επισημαίνει ότι «προτού ο κύριος Τσίπρας μοιράσει αυτά τα επιδόματα φτώχειας που νομίζει ότι μπορεί να αλαλάξει με αυτά τις αποφάσεις των Ελλήνων, έχει στερήσει από 180.000 ανθρώπους τις συντάξεις τους. Έχει στερήσει από χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους το ΕΚΑΣ, από εργαζόμενους και επιχειρηματίες 2,5 δισ. ευρώ και έχει κάνει 2 εκατ. Έλληνες να χρωστάνε μέχρι 500 ευρώ και επιπλέον 500.000 ελληνόπουλα που έχουν φύγει».

«Πρέπει να αποτρέψουμε άλλο ένα μνημόνιο το οποίο, όπως πάει τα πράγματα ο κύριος Τσίπρα, μπορεί να παρακαλάει η Ελλάδα. Οι παροχές μπορεί να εκτροχιάσουν ξανά την Ελληνική οικονομία. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενδιαφέρετε για αυτά, γιατί ξέρει ότι θα χάσει και για μια χούφτα ψήφους είναι ικανός να ναρκοθετήσει την χώρα. Αυτά πρέπει να τα εμποδίσουμε», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κλείσιμο
Όπως είπε «απέναντι σε όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει ισχυρή εντολή με ξεκάθαρες θέσεις για να βγάλει την χώρα από την κρίση»
Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ξεκαθάρισε ότι «η Νέα Δημοκρατία, ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές μπορεί να ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας. Αν κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή τα περιθώρια μετά είναι ελάχιστα, γιαυτό απευθυνόμαστε στα κόμματα να σταθούν με Εθνική ευθύνη, απέναντι σε αυτή τη συμφωνία».

«Τα προβλήματα δεν λύνονται με εύκολο τρόπο, οπότε ένας ξεσηκωμός μόνο δεν θα μπορούσε να τα αντιμετωπίσει. Ο κόσμος που παραδοσιακά κινείται στην Νέα Δημοκρατικά δεν ήταν συνηθισμένος σε κινητοποιήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι απέναντι στον ΣΎΡΙΖΑ. Το σύνθημα θα είναι φύγετε», ανέφερε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης