Συναντήσεις Κατρούγκαλου με Τσαβούσογλου και Μπουσάτι

Συναντήσεις Κατρούγκαλου με Τσαβούσογλου και Μπουσάτι

Καμία αναφορά στις τουρκικές προκλήσεις και τη δράση των Αλβανών εθνικιστών στη Βόρειο Ήπειρο

720_196487_c9cef911ff-9744a283c422d1b1
Χωρίς... αναφορές στις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Κύπρο όπως επίσης και στη δράση των Αλβανών εθνικιστών στη Βόρειο Ήπειρο, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε σήμερα ο Γιώργος Κατρούγκαλος στις Βρυξέλλες με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ ΜΠΕ, η συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου διεξήχθη σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και βασικό αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε ο προγραμματισμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κωσταντινούπολη, καθώς και η σύγκληση του επόμενου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από το επίσημο δείπνο των Υπουργών Εξωτερικών, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος είχε διμερή συνάντηση με τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών Ντ. Μπουσάτι. Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, έγινε μια ανακεφαλαίωση των εκκρεμών ζητημάτων και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο του διαλόγου Αθηνών- Τιράνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης