ΝΔ: Ο Τσίπρας να μετατρέψει το «Ναι» στους Σκοπιανούς σε «Όχι», όπως μόνον εκείνος ξέρει

ΝΔ: Ο Τσίπρας να μετατρέψει το «Ναι» στους Σκοπιανούς σε «Όχι», όπως μόνον εκείνος ξέρει

Η Πειραιώς καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να μετατρέψει το «Ναι» στη συμφωνία με τα Σκόπια σε «Όχι»  - «Δεν είναι εθνικιστές τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαφωνούν με τη συμφωνία που υπέγραψε

ND_GRAFEIA
Σε... kolotumba στη συμφωνία των Πρεσπών καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ, που του ζητά να κάνει « επιτέλους και κάτι επωφελές για την χώρα: Να μετατρέψει το «Ναι» σε «Όχι», όπως μόνον εκείνος ξέρει».

Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, η Πειραιώς επισημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας « θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός που είπε «Ναι» σε αυτό που όλοι οι Ελληνες πολιτικοί έλεγαν «Oχι» εδώ και δεκαετίες. Δηλαδή στην εκχώρηση τάχα Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας στους Σκοπιανούς».

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρωθυπουργό να συνειδητοποιήσει ότι τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαφωνούν με τη συμφωνία που υπέγραψε δεν είναι εθνικιστές.

Αναλυτικά, το σχόλιο της ΝΔ αναφέρει:

O κ. Τσίπρας θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός που είπε «Ναι» σε αυτό που όλοι οι Ελληνες πολιτικοί έλεγαν «Oχι» εδώ και δεκαετίες. Δηλαδή στην εκχώρηση τάχα Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας στους Σκοπιανούς. Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι δεν είναι εθνικιστές τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαφωνούν με τη συμφωνία που υπέγραψε και ας κάνει επιτέλους και κάτι επωφελές για την χώρα: Να μετατρέψει το «Ναι» σε «Όχι», όπως μόνον εκείνος ξέρει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης