Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων

Προκαλεί ξανά ο Ερντογάν: Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων

«Όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά αγνοεί τα κύρια δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και όσο συνεχίζει την επιθετική της πολιτική τόσο θα εξακολουθούμε να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα» διαμήνυσε ο Τούρκος πρόεδρος από το Μπουένος Άιρες

Retzep-Tagip-Erdogan
Νέες απειλές εξαπέλυσε κατά της Κύπρου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εχθές, μετά τη σύνοδο των G20 στην Αργεντινή.

Ο Τούρκος πρόεδρος διαμήνυσε ότι η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει «να καταπατηθούν με τετελεσμένα τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων που είναι από τους κύριους δικαιούχους των υδρογονανθράκων της ανατολικής Μεσογείου»

Ο Ερντογάν υπογράμμισε πως η Τουρκία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στην ανατολική Μεσόγειο και τόνισε: «Όσο η ελληνοκυπριακή πλευρά αγνοεί τα κύρια δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και όσο συνεχίζει την επιθετική της πολιτική τόσο θα εξακολουθούμε να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα».

Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές της εβδομάδας, ο κ. Ερντογάν είχε απειλήσει Αθήνα και Λευκωσία ότι διεκδικήσεις στην Μεσόγειο είναι μάταιες και εν τέλει εγείρουν κινδύνους για τις ίδιες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης