Μητσοτάκης: Στόχος της ΝΔ να κερδίσει και στις 13 περιφέρειες της χώρας

4631052

«Θα τα καταφέρουμε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας απόψε σε πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, για την στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη 

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι οι περιφερειακές εκλογές έχουν πολιτικό πρόσημο και στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αναδειχθεί νικήτρια και στις 13 περιφέρειες της χώρας και θα τα καταφέρουμε.» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε σε πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, την οποία διοργάνωσαν οι ΝΟΔΕ Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, για την στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «οι πολίτες θα τον τιμωρήσουν για όλα αυτά τα οποία έκανε και δεν έκανε τα τέσσερα χρόνια που κυβερνά την χώρα,» προσθέτοντας ότι «ο χρόνος αυτής της κυβέρνησης φθάνει προς το τέλος της.»

Ειδικότερα, μιλώντας για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η ΝΔ θα αναδειχθεί νικήτρια και στις 13, διότι θα εκδηλωθεί με την ίδια ένταση αυτό το οποίο διαπιστώνω σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή ένα μεγάλο ρεύμα πολιτικής αλλαγής, το οποίο λέει φτάνει πια με αυτή την κυβέρνηση, αρκετά πια με τον κύριο Τσίπρα, αρκετά πια με την ανικανότητα και τη μιζέρια» και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, ήρθε η ώρα επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά.»

Μιλώντας για την Δυτική Ελλάδα είπε ότι «έχει υποστεί και αυτή τραύματα από αυτή την ανίκανη κυβέρνηση, αλλά έχει υποστεί τραύματα και από μία περιφερειακή διοίκηση, η οποία στάθηκε κατώτερη των προσδοκιών, η οποία παρέλαβε τη Δυτική Ελλάδα σε καλύτερη κατάσταση από ότι θα την παραδώσει,» τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «παραμένουν αναξιοποίητα τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει αυτή η πολύ όμορφη περιφέρεια.»

Στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «άκουσα τον κ. Τσίπρα χθες στη Βουλή να προσπαθεί να θέλει να μας πείσει ότι το ρολόι του χρόνου για τον ίδιο ξεκίνησε την 21η Αυγούστου αυτού του έτους, επειδή τότε κατά τα λεγόμενά του η χώρα βγήκε από τα μνημόνια» και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: «Κάνετε λάθος κ. Τσίπρα, είσαι ο μακροβιότερος μνημονιακός πρωθυπουργός κυβερνάτε ήδη τέσσερα χρόνια και οι πολίτες θα σας τιμωρήσουν για όλα αυτά τα οποία κάνατε και δεν κάνατε τα τέσσερα χρόνια που κυβερνάτε την χώρα. Από τις παλινωδίες του πρώτου επταμήνου του 2015, όταν οδηγήσατε την χώρα στο χείλος του γκρεμού, όταν κλείσατε τις τράπεζες όταν επιβάλλατε capital controls, όταν κάνατε ένα δημοψήφισμα παρωδία, όταν υπογράψατε τελικά το τρίτο μνημόνιο, όταν επιβάλλατε 10 δισ. πρόσθετα αχρείαστα μέτρα σε φόρους και εισφορές που τσάκισαν τη μεσαία τάξη για να έρθετε τώρα να επιστρέψετε 1 δισ. από αυτούς που πήρατε 10. Δεν εξαπατώνται άλλο οι πολίτες, γνωρίζουν την αλήθεια γνωρίζουν ποιος τους γύρισε πίσω, γνωρίζουν ποιος φτωχοποίησε την μεσαία τάξη, γνωρίζουν τελικά ποιος έκανε την δικιά τους τη ζωή χειρότερη και όχι καλύτερη.» Ακόμη είπε ότι «χρέος μας είναι αυτόν τον θυμό, των οποίων όλοι αισθανόμαστε, να τον κάνουμε όλοι μαζί μία δημιουργική δύναμη αισιοδοξίας .»

Αναφερόμενος στη συνέχεια στην πρόταση της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «η δικιά μας πολιτική πρόταση μία πολιτική πρόταση αναπτυξιακή, η οποία βάζει τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης στην πρώτη γραμμή, δίνει έμφαση στη δημιουργία πλούτου είναι μία πρόταση η οποία αφορά όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, αλλά αφορά πρωτίστως τους πιο αδύναμους αφορά πρωτίστως τους πιο φτωχούς, αυτούς οι οποίοι σήμερα μαστίζονται από τη χρόνια ανεργία, αυτούς οι οποίοι βλέπουν μια αγορά εργασίας η οποία αλλάζει με ταχύτητα και αισθάνονται ότι είναι απέξω από τις γρήγορες τεχνολογικές εξελίξεις.»

Μάλιστα, όπως τόνισε σε αυτό το σημείο, «σε αυτούς πρέπει να δώσουμε απάντηση και με αυτούς πρέπει να συνεργαστούμε την επόμενη μέρα και αυτούς κυρίως πρέπει να πείσουμε ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία προσφέρει σήμερα ρεαλιστική και μετρήσιμη ελπίδα για μία καλύτερη Ελλάδα με αυτοπεποίθηση και με αισιοδοξία.»

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, αλλά και όπως πρόσθεσε «σας θέλουμε όλους αρωγούς στον μεγάλο αγώνα που θα κάνουμε μέχρι τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, για μια μεγάλη δημιουργική αλλαγή, για να ξανακάνουμε την ΝΔ κυβέρνηση, όχι μόνο διότι είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη στην χώρα, αλλά γιατί έχουμε το σχέδιο, το όραμα και τα στελέχη για να μπορέσουμε πραγματικά να αλλάξουμε την χώρα.»

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης εξέφρασε στην ομιλία του την αισιοδοξία του για νίκη στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πιστεύω απόλυτα σε αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω απόλυτα στη νίκη. Σύντομα θα αλλάξει σελίδα και η Δυτική Ελλάδα, όπως θα αλλάξει και όλη η χώρα.»

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε ότι «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπηρετούν το μέτωπο της λογικής και του ρεαλισμού προσθέτοντας ότι «θέλουμε ενεργούς πολίτες».

Τέλος, όσον αφορά στην υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη, είπε πως «είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο νικητής των εκλογών.»

ΣΧΟΛΙΑ (35)

....

Κοιτα μπας και παρεις εστω την Κυψέλη που πηγες να γκομενιάσεις και επεσες πανω στη "μαιρη παναγιωταρά" που καλα βαλανε οι επικοινωνιολογοι, δόλιε αρχηγε της σεξουαλικης αντιπολίτευσης.

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ.ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΕΙ.

Εσείς στην ΝΔ πρώτα δώστε τα 220.000.000 ευρώ που χρωστάτε

Και μετά ξανά σώζετε την Ελλάδα!

κανε σωστα λογαριασμο ...

220.000.000.000

χαχα

Ήταν να μην πάρει αλλά την πήρε την απόφαση του: Ο Κυριάκος αποφάσισε τι θα ψηφίσει ο κόσμος χαχα

Την αποφαση

την παιρνει παντα μετα απο ΣΧΕΔΙΟ ....!!!!! εχει σχεδιο !!! .

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;;;

ΟΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΔ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ

Προφανώς δεν είσαι νεοδημοκράτης, αλλά συριζαίος που παριστάνει...

Τον νεοδημοκράτη. Ο Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής σε μία εκλογική περιφέρεια. Όποιος νεοδημοκράτης ψηφίζει στην περιφέρεια αυτή, έχει την επιλογή να τον ψηφίσει ή να μην τον ψηφίσει. Που είναι το πρόβλημα;;;

Καλή αποτυχία , ΝΔ !

Ένα πράγμα θα πω : νεκτάριοι στην Ελλάδα εμφανίστηκαν μετά το '90 !

Βέβαιη επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας.

Εξασφαλισμένη από τα εκατομμύρια των οπαδών της, οι οποίοι θα την ψηφίσουμε με χέρια και με πόδια!!!

Ο μέσος όρος των 4 πλέον πρόσφατων δημοσκοπήσεων...

Εντελώς πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα 4 δημοσκοπήσεων. Πρόκειται για τις εταιρίες Public Issue, Metron Analysis, Pulse και Palmos Analysis. Tα πραγματικά στοιχεία της κάθε δημοσκόπησης παγκόσμια είναι: "η πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων" και "ο αριθμός βουλευτών κάθε κόμματος". Ιδού ο μέσος όρος των αποτελεσμάτων, : Νέα Δημοκρατία 37,033 %, Σύριζα 24,729 %, Χρυσή Αυγή 8,014 %, Κίνημα Αλλαγής 8,005 %, και ΚΚΕ 7,217 %, Σε αριθμό βουλευτών: Νέα Δημοκρατία 159, Σύριζα 73, Χρυσή Αυγή 24, Κίνημα Αλλαγής 23 και ΚΚΕ 21. Δηλαδή, σε πεντακομματική βουλή, η Νέα Δημοκρατία θα νικήσει αυτοδύναμη, με διαφορά 12,304 % από τον Σύριζα και μπορεί το 2020 να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας συνεργαζόμενη είτε με τη Χρυσή Αυγή, είτε με το Κίνημα Αλλαγής.

Η Νέα Δημοκρατία ρίχνει στα αυτιά του Σύριζα (12,304 - (-7,40)) % = 19,704 %!!!

Στις πλέον πρόσφατες εθνικές εκλογές, (την 20-09-2015), ο Σύριζα είχε λάβει ποσοστό 35,46 % και η Νέα Δημοκρατία ποσοστό 28,06 %. Δηλαδή, διαφορά 7,40 % υπέρ του Σύριζα. Σήμερα η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά εις βάρος του Σύριζα, ο οποίος σύμφωνα με το σχόλιο υπολείπεται της Νέας Δημοκρατίας κατά 12,304 %. Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία από το 2015 έως σήμερα, ρίχνει στα αυτιά του Σύριζα (12,304 - (-7,40)) % = 19,704 %!!!

Στα καθάρματα απομένουν...

Οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την 26-05-2019. Δηλαδή σε πέντε, (5), μήνες και είκοσι πέντε, (25), ημέρες από σήμερα. Το απώτατο χρονικό όριο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών είναι η 20-10-2019. Δηλαδή σε δέκα, (10), μήνες και δέκα εννέα, (19), ημέρες από σήμερα. Όμως οι εθνικές εκλογές διεξάγονται από υπηρεσιακή κυβέρνηση, (η οποία ορίζεται έναν, (1), περίπου μήνα πριν από την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών). Έτσι, η πραγματική, (δηλαδή καταστροφική...), διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τα καθάρματα περιορίζεται το ανώτατο σε εννέα, (9), μήνες και δέκα εννέα, (19), ημέρες. Εάν δε διεξαχθούν ταυτόχρονα οι ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές, τότε η πραγματική, (δηλαδή καταστροφική...), διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τα καθάρματα περιορίζεται σε μόλις τέσσερις, (4), μήνες και είκοσι πέντε, (25), ημέρες.

Εάν οι εθνικές εκλογές γίνουν Φεβρουάριο, Μάρτιο ή Απρίλιο 2019..

Τότε η πραγματική, (δηλαδή καταστροφική...), διακυβέρνηση της πατρίδας μας από τα καθάρματα περιορίζεται σε μόλις έναν, (1), δύο, (2), ή τρεις, (3), μήνες και είκοσι πέντε, (25), ημέρες, αντίστοιχα!!!.

Τα καθάρματα μετράνε πλέον...

Αντίστροφα!!!

Απέραντη περιφρόνηση και βαθύτατη αηδία…

Αισθάνομαι για οτιδήποτε αριστερό και για οποιονδήποτε αριστερό. Για τον τσίπρα τα αισθήματα αυτά είναι υψωμένα εις τη νιοστή δύναμη.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4918375

«Όπως αποδείχτηκε, είτε δεν πίστευε είτε δεν καταλάβαινε το σχέδιό μας - Άνοιγε μέτωπα με όλους, συχνά αχρείαστα ή σε δευτερεύοντα θέματα» είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη - Απάντησε και στον Τσακαλώτο για την μόλυνση από την «Πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ» - «Η μόλυνση έρχεται και από την αδράνεια» είπε 

223

«Παρακολουθούμε έναν Αττίλα νούμερο 3 στην κυπριακή ΑΟΖ και στα κυπριακά χωρικά ύδατα - Παρακολουθούμε την, κατά παράβαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, προώθηση εποικισμού της Αμμοχώστου» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ από την Κύπρο

1
theoxaris

Συνομιλία με φορείς και κατοίκους του νησιού είχε ο υπουργός Τουρισμού -  «Το υπουργείο θα στηρίξει πρωτοβουλίες φορέων του νησιού που αφορούν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου»  ανέφερε μεταξύ άλλων

dendias2

Μετά το τέλος των εργασιών του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Νίκος Δένδιας τόνισε ότι η Ευρώπη πήγε ένα βήμα παραπέρα από προηγούμενες αποφάσεις με τα μέτρα κατά νομικών και φυσικών προσώπων

4922727

To Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων αποφάσισε ομόφωνα να εγκαθιδρύσει καθεστώς κυρώσεων εναντίον φυσικών και νομικών προσώπων, που είναι υπεύθυνα ή εμπλέκονται στις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ