Χριστοφιλοπούλου: Ο ιστορικός συμβολισμός του Πολυτεχνείου πρέπει να διαφυλαχθεί

Χριστοφιλοπούλου: Ο ιστορικός συμβολισμός του Πολυτεχνείου πρέπει να διαφυλαχθεί

«Δυστυχώς πληρώνουμε και πάλι την ανοχή που τόσο καιρό επιδεικνύει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ», τόνισε η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια

eui-xristofilopoulou1
Τα χθεσινά επεισόδια μετά την πορεία της 45ης επετείου του Πολυτεχνείου σχολίασε με ανακοίνωσή της η υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, Εύη Χριστοφιλοπούλου του ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η προσπάθεια των κουκουλοφόρων να αμαυρώσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου, προκαλεί μόνο οργή και αγανάκτηση».

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Χριστοφιλοπούλου τόνισε:

«Μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλεί η προσπάθεια των κουκουλοφόρων να αμαυρώσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου, προκαλώντας συγκρούσεις με την αστυνομία και καταστρέφοντας την δημόσια περιουσία, αλλά και περιουσίες πολιτών.

Δυστυχώς πληρώνουμε και πάλι την ανοχή που τόσο καιρό επιδεικνύει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην ανομία και στην μετατροπή των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε ορμητήρια των γνωστών αγνώστων.

Ως εδώ.

Ο μεγάλος και ιστορικός συμβολισμός του Πολυτεχνείου, πρέπει να διαφυλαχθεί.

Κλείσιμο
Προτείνουμε προς την Σύγκλητο του ΕΜΠ να συνεργαστεί με το Δημόσιο ,για τις απαραίτητες διαδικασίες μετατροπής των ιστορικών κτιρίων ως χώρου μνήμης και τιμής των αγώνων για Δημοκρατία και Ελευθερία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης