Διαψεύδουν συνεργάτες του Βούτση ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της Βουλής

Διαψεύδουν συνεργάτες του Βούτση ότι δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος της Βουλής

Για παρερμηνεία δήλωσής του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού της Βουλής κάνουν λόγο συνεργάτες του προέδρου

voutsis1
Ως προαναγγελία πρόθεσης να μην είναι ξανά υποψήφιος Πρόεδρος της Βουλής ακόμα και αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις ερχόμενες εθνικές εκλογές ερμηνεύτηκαν δηλώσεις του κ. Νίκου Βούτση κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού δαπανών του κοινοβουλίου, με τους συνεργάτες του ωστόσο να διαψεύδουν τις σχετικές ερμηνείες.

Ειδικότερα, ο κ. Βούτσης επισημαίνοντας προς το σύνολο των κομμάτων πως πρέπει να συζητηθεί το συνταξιοδοτικό ζήτημα των πρώην βουλευτών ανέφερε «Κλείνω με το εξής ευαίσθητο ζήτημα, στο οποίο είχα αναφερθεί και πέρυσι: Δεν θα υπάρξει άλλη χρονιά για να αναφερθώ, γιατί οπωσδήποτε θα γίνουν Βουλευτικές εκλογές μέσα στο 2019 και πριν τον Νοέμβριο. Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από το ποια παράταξη θα είναι μπροστά –εγώ ελπίζω και εκτιμώ ποια θα είναι, αλλά αυτό δεν έχει σχέση- άλλος Νοέμβριος για τον Προϋπολογισμό της Βουλής που να έχω αυτή τη δυνατότητα δεν θα υπάρξει».

Ωστόσο, συνεργάτες του Προέδρου εξηγούν πως εκ του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου θα ήταν άκομψο να υπονοήσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης