«Αερομαχία» Τσίπρα- Γεννηματά στον «εναέριο χώρο» της Κεντροαριστεράς

«Αερομαχία» Τσίπρα- Γεννηματά στον «εναέριο χώρο» της Κεντροαριστεράς

Πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αντάλλαξαν αιχμές για την πολιτική συνεργασιών των κομμάτων τους και τη σκανδαλολογία

4621099
«Είστε αδίστακτοι. Αυτά που κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ» προειδοποίησε τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή το άνοιγμα των λογαριασμών του Κώστα Σημίτη.



«Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, η διαδικασία της Αναθεώρησης άρχισε και τελείωσε σήμερα. Έτοιμα τα έχετε όλα, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» συνέχισε την επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν κάνετε απλά πολιτική κριτική αλλά καταφέρεστε με βαρύτατες εκφράσεις προς εμένα προσωπικά και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν συνάδουν με τον πολιτικό σας πολιτισμό» απάντησε ο πρωθυπουργός.

«Εχετε ως στόχο στρατηγικό, λέτε, την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Την στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι ήττα ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει νίκη της ΝΔ. Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει στρατηγική νίκη της ΝΔ» προσέθεσε.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, έβαλε στο κάδρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Ο εμπνευστής του άρθρου 86 είναι πρώην πρόεδρός σας και εσείς έρχεστε εδώ και μας κουνάτε το δάχτυλο για την ανάγκη αλλαγής του άρθρου 86 χωρίς διάθεση αυτοκριτικής».

«Δεν φταίμε αν γίνατε ο μεγαλύτερος πολιτικός χορηγός της ΝΔ και προσπαθείτε να ξεπλένετε τις ευθύνες της ΝΔ και να συνεργάζεστε με το Καραμανλικό κομμάτι της ΝΔ» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά και πέρασε στην αντεπίθεση, σε ότι αφορά στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε υποθέσεις διαφθοράς:

«Διώξαμε όσους υπήρχε υπόνοια εμπλοκής. Εσείς τι κάνατε όταν μέσα στο υπουργικό συμβούλιο υπουργοί σας μιλούσαν για βρώμικα χέρια και συναλλαγές με τον Σόρος; Μείνατε άφωνος. Γιατί; Εκβιάζεστε; Ποιος εισαγγελέας παρενέβη για όσα ελεεινά ακούστηκαν στο υπουργικό συμβούλιο;».

«Μην επικαλείστε τον όρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Γιατί μεγάλη δημοκρατική αλλαγή με την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη δεν γίνεται» ανταπάντησε ο πρωθυπουργός.

«Εμείς δεν έχουμε συνεργασία με τον κ. Μητσοτάκη. Εσείς συνεργάζεστε με το ακροδεξιό μόρφωμα. Κοιτάξτε δεξιά σας και κάντε αυτοκριτική» έκλεισε τον διάλογο στη Βουλή, στο πλαίσιο της έναρξης της αναθεωρητικής διαδικασίας, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης