Τριανταφυλλίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Οι αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ λύνουν τα προβλήματα

Τριανταφυλλίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Οι αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ λύνουν τα προβλήματα

«Εξοικονομήσαμε τα σχετικά με το επίδομα θέρμανσης» γιατί «ο καλός θεούλης μας λυπήθηκε και μας έχει στα ζεστά ακόμα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

triantafilidis-syriza-1
Στις λύσεις που δίνουν οι «αναρχοκομμουνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, χρησιμοποιώντας τον όρο αυτό αρκετές φορές.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ότι «εξοικονομήσαμε τα σχετικά με το επίδομα θέρμανσης» γιατί «ο καλός θεούλης μας λυπήθηκε και μας έχει στα ζεστά ακόμα».



Ειδικά για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους αναφέρθηκε σε «ένα ακόμα ναυάγιο 70-80 ετών που περίμενε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανελκυστεί και να οριστούν οι διακριτοί ρόλοι Κράτους-Εκκλησίας αλλά και η σχολάζουσα οικονομία προς όφελος και των δύο γιατί εμείς είμαστε αναρχοκομμουνιστές».

Στους αναρχοκομμουνιστές αναφέρθηκε, επίσης, και στο ζήτημα του Ελληνικού απαντώντας σε ακροατή που επισήμανε ότι τα προηγούμενα χρόνια η επένδυση δεν προχωρούσε λόγω των αντιδράσεων των αριστερών ότι «φαίνεται πως τα προσχήματα για το Ελληνικό ισχύουν για τα 15 χρονια και όχι για 3 χρόνια που είναι κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Παραδέχθηκε, τέλος, ότι «υπάρχει ένα ζήτημα με την ασφάλεια και την τάξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης