Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Δεν μπορεί η εταιρεία αυτή επί ένα χρόνο να σιωπά, επειδή τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

antwnis
Αγωγή κατά της εταιρείας Novartis κατέθεσε, όπως είχε προαναγγείλει, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, καταγγέλλοντας διασυρμό της αξιοπρέπειάς του.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι οι δικηγόροι του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Θανάσης Πλεύρης, κατέθεσαν την αγωγή κατά της εταιρείας, με την οποία ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητά ως αποζημίωση το ποσό των δύο εκατ. εκατ. ευρώ, τα οποία, εφόσον επιδικασθούν, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Δεν μπορεί η εταιρεία αυτή επί ένα χρόνο να σιωπά, επειδή τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επί υπουργίας μου στο Υγείας είχε ζημίες, επί υπουργίας Ξανθού -Πολάκη έχει μεγάλα κέρδη. Για να κρατήσει τα κέρδη της, επιτρέπει τον διασυρμό μου κατά τρόπο πρωτοφανή» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ή θα παρουσιάσει οποιοδήποτε στοιχείο η Novartis, ή δεν θα παρουσιάσει, και πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με δικαιώσει και θα πληρώσει. Οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν κάποτε σε αυτή τη χώρα» σχολίασε. 

Οπως επισήμανε, η εταιρεία θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο εσωτερικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί «αν έχω πάρει έστω ένα ευρώ από τον κ. Φρουζή». Απαντώντας στο επιχείρημα της Novartis για τη μυστικότητα της προδικασίας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι αυτό έχει παραβιαστεί, αφού «είμαστε στα μανταλάκια».

Σε ό,τι αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε ότι προέκυψε κάποιο ποινικό αδίκημα. «Δεν κατέληξε πουθενά για το Ντυνάν και την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων... Οι αρθροσκοπήσεις πληρώθηκαν επί Κουρουμπλή, Ξανθού και Πολάκη» τόνισε.

Κλείσιμο
Δείτε εδώ την αγωγή του Άδωνι Γεωργιάδη κατά της Novartis.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης