Μήνυμα αυτόνομης πορείας και καθαρών αποστάσεων από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έστειλε η Γεννηματά

Μήνυμα αυτόνομης πορείας και καθαρών αποστάσεων από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ έστειλε η Γεννηματά

Όλοι μαζί, παρά τις απώλειες, στο Κίνημα Αλλαγής ένα χρόνο μετά

fofi-kianl1
Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές να έχει ξεκινήσει όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ ήξεραν καλά ότι συμμετέχουν στην τελευταία ευκαιρία της Κεντροαριστεράς να ανακτήσει τον χαμένο της ρόλο στο ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχαν μία χειραψία, έστω και παγωμένη. Για όσους γνωρίζουν το παρελθόν της σχέσης τους αντιλαμβάνονται πως και μόνο η παρουσία τους στην πρώτη σειρά ήταν μια «επιτυχία» του Κινήματος Αλλαγής.

Έλειπε, βέβαια, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του δρόμο με το Ποτάμι. Όλοι οι υπόλοιποι βασικοί διεκδικητές της ηγεσίας πριν από έναν χρόνο ήταν εκεί: Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Καμίνης. Όπως και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία του Στάθη Παναγούλη, ο οποίος επιθυμεί να είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.
GAP_and_BENI

Ο δεύτερος της αναμέτρησης του περασμένου Νοεμβρίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης...

Κλείσιμο
Androula


Ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης...


Kaminis

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και στελέχη της ΔΗΜΑΡ...
Theoxaro


Στην ομιλία της η Φώφη Γεννηματά επισήμανε ότι «το μακεδονικό, το συνταξιοδοτικό, το εκκλησιαστικό, το συνταγματικό, το φορολογικό συνθέτουν ένα εκρηκτικό μωσαϊκό». «Ελπίζω να μην πληρώσει πάλι η χώρα το θολωμένο του μυαλό του κ. Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς» προσέθεσε και συγκέντρωσε τα πυρά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Παρακολουθεί ως θεατής τις υπόγειες διαδρομές του Καραμανλισμού, τις παράλληλες και ενοχικές του σχέσεις με την κρατούσα κατάσταση, τους εκπροσώπους του σε δημόσια αξιώματα να κινούν τα νήματα, τις κατεστημένες και αναχρονιστικές δομές της παράταξής του».

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκαθάρισε ότι επιμένει στην αυτόνομη πορεία ζητώντας από τους πολίτες να εμπιστευθούν και πάλι την παράταξη που άλλαξε την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης