Συνάντηση Αναστασιάδη - Τριντό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

imagew111

Στο αεροδρόμιο στάθμευσε το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Καναδό Πρωθυπουργό από τη Γαλλία, προς χώρες της Ασίας

Το Κυπριακό, περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις βρέθηκαν στο επίκεντρο σύντομης συνάντησης που είχαν απόψε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου σταθμευσε το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Καναδό Πρωθυπουργό από τη Γαλλία, προς χώρες της Ασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Προεδρίας, κατά τη συνάντηση «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλωσόρισε τον Καναδό Πρωθυπουργό στην Κύπρο απευθύνοντας του πρόσκληση να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο».

'Οπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό του Καναδά για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για τη διαδικασία που ξεκινά τώρα από τον ΓΓ του ΟΗΕ, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη στάση αρχών που τηρεί ο Καναδάς στο Κυπριακό.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, θέματα που αφορούν περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις».
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Καναδός Πρωθυπουργός, προστίθεται στην ανακοίνωση, «εξέφρασαν την κοινή βούληση των Κυβερνήσεων τους για περαιτέρω συνεργασία των δύο χωρών σε διεθνή φόρα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

paris_lafazanis

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του Σαββάτου, στο Παρίσι, απευθύνοντας και χαιρετισμό στην Πλατεία Δημοκρατίας και την Κυριακή επέστρεψε στην Ελλάδα

2