Θεοδωράκης από το Παρίσι: Ευκαιρία για τις δυνάμεις της λογικής οι ευρωεκλογές

IMG-3661-e1542041745179

Στην Ελλάδα έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε ακριβά τις επιπολαιότητες των λαϊκιστών και των εθνικιστών είπε ο επικεφαλής του ποταμιού από το Φόρουμ της Ειρήνης, που διεξάγεται στο Παρίσι 

"Oι ευρωεκλογές του Μαΐου είναι ίσως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για να ενισχυθούν οι δυνάμεις της λογικής, της συνεννόησης, της αλήθειας. Οι δυνάμεις που εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Ποτάμι", δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Φόρουμ της Ειρήνης, που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ό,τι οι αριστεροί και δεξιοί ευρωσκεπτικιστές θέλουν μια Ευρώπη στάσιμη, ενώ το συμφέρον της Ελλάδας είναι να δημιουργηθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.

Γι' αυτό, όπως είπε, στηρίζει την τολμηρή προσπάθεια και του πρόεδρου Μακρόν για μια μεγάλη συμμαχία των πραγματικά Ευρωπαίων.

Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη έχει ως εξής:

"Η προσπάθεια να εξασφαλιστεί η ειρήνη περιλαμβάνει πάντα μάχες απέναντι στον λαϊκισμό και τον εθνικισμό. Στην Ελλάδα έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε ακριβά τις επιπολαιότητες των λαϊκιστών και των εθνικιστών.

Οι ευρωεκλογές τον Μάιο είναι ίσως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Ευρώπης. Αρκεί να ενισχυθούν οι δυνάμεις της λογικής, της συνεννόησης, της αλήθειας. Τα συστατικά που διατρέχουν το Ποτάμι.

Οι αριστεροί και δεξιοί ευρωσκεπτικιστές, οι δημαγωγοί, οι a la carte Ευρωπαίοι και οι μισές τους αλήθειες, θέλουν μια Ευρώπη στάσιμη. Εμείς θέλουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Γι' αυτό στηρίζουμε τις τολμηρές πρωτοβουλίες - όπως αυτή που καταβάλλει και ο πρόεδρος Μακρόν - για μία μεγάλη συμμαχία των πραγματικά Ευρωπαίων".

Λογική, συνεννόηση και αλήθεια, η ευρωπαϊκή πρόταση του Ποταμιού

Λογική, συνεννόηση και αλήθεια, η ευρωπαϊκή πρόταση του Ποταμιού

ΣΧΟΛΙΑ

Μ.Πασοκ

Δηλαδή ρε σταυρο τί έννοιες? Θέλεις να σε ψηφίσουν στις ευροεκλογες ? Και θεωρείται εσύ ή φωνή της λογικης?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsiprass_vernard_arthroos1

Αν τα μέτρα αποδοκιμαστούν, όλα είναι ανοιχτά, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ - Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Ιούνιο, είπε και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης

92
zenetos-ilion1

«Για ό,τι κάνουμε, δίνουμε λόγο στους πολίτες. Δεν παρεκκλίνουμε ποτέ από το τρίπτυχο Διαφάνεια-Λογοδοσία-Σεβασμός στο δημόσιο χρήμα» ξεκαθαρίζει ο επί τρεις τετραετίες και ξανά υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου