Βούλτεψη στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Τσίπρας ζήλωσε την δόξα του Χότζα

Η αφαίρεση 10.000 κληρικών από τον κατάλογο των δημοσίων υπαλλλήλων αποτελεί το πρώτο βήμα για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, εκτίμησε η βουλευτής της ΝΔ

«Ο Τσίπρας ζήλωσε την δόξα του Χότζα», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη. «Όπως ο Χότζα κήρυξε τον πόλεμο στον Θεό και απέλυσε όλους τους παπάδες στα ελληνικά χωριά, υποχρεώνοντάς τους να τελέσουν την τελευταία λειτουργία και μετά να παραδώσουν τα κλειδιά στους κομισαρίους, έτσι και ο Τσίπρας, με την δήθεν συμφωνία με την Εκκλησία που παρουσίασε, επιχειρεί την ψυχική αποσύνδεση Κράτους και Εκκλησίας, υποβιβάζοντας αυτή την ιστορική και εθνική σχέση σε μια στενή οικονομική συναλλαγή».

Η κυρία Βούλτεψη υπογράμμισε επιπλέον πως ο Τσίπρας έκανε το πρώτο βήμα για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Απέδειξε ότι θέλει και μπορεί με μια κίνηση να θέσει εκτός Δημοσίου 10.000 δημοσίους υπαλλήλους. «Ας το λάβουν αυτό υπόψη τους οι δημόσιοι υπάλληλοι που προσβλέπουν στον Τσίπρα ως εάν ήταν ο προστάτης πατερούλης τους. Σήμερα οι παπάδες, αύριο ποιοι έχουν σειρά; Ποιοι θα μεταφερθούν νύχτα σε ένα πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου;».Σύμφωνα με την ίδια, τελικός στόχος είναι η Θράκη. «Αν συμβεί αυτό με την Εκκλησία της Ελλάδος τότε θα απαιτηθεί να πάψουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι και οι μουφτήδες, θα ζητηθεί να εκλέγονται, θα δημιουργηθεί στη Θράκη ένας πολιτικοθρησκευτικός ηγέτης, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον εθνικό κορμό» εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ.

Με άταφο νεκρό, υπογράμμισε η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος, ο κ. Τσίπρας βρήκε τον χρόνο να παρουσιάσει μια δήθεν συνταγματική αναθεώρηση και μια δήθεν συμφωνία με την Εκκλησία, να συνεδριάσει για την ΕΡΤ, να τρέχει στη Βάρνα ψάχνοντας για συνδιοργανωτές του Μουντιάλ, αλλά δεν σήκωσε το τηλέφωνο, όπως έκανε πάντα ο Αντώνης Σαμαράς, για να προειδοποιήσει τον Ράμα ότι η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ περνά από τον σεβασμό των δικαιωμάτων της μειονότητας».

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Δεξιός με Σοφία

Η λογική της είναι σωστή. Τόσο σωστή που σκέφτομαι αν οι συριζαίοι, που δεν είναι και σπίρτα, τα σκέφτηκαν αυτά μόνοι τους ή υπάρχει και επιπλέον "κρυφό" μνημόνιο που έχουν φτιάξει οι δανειστές με σκοπό την μείωση των δημοσίων υπαλλήλων. Παράδειγμα, γιατί οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να είναι δημόσιοι υπάλληλοι; Υπηρετούν τοπικές κοινωνίες και θα μπορούσαν άνετα αντί να είναι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι δημοτικοί υπάλληλοι της κάθε περιφέρειας. Έτσι θα απέφευγαν και άδικες εκδικητικές μεταθέσεις, από τον Πύργο στην Φλώρινα, πχ. Ο αριθμός τους θα καθοριζόταν δίκαια από τις τοπικές ανάγκες της περιφέρειας και θα μειώναμε τους δημόσιους υπάλληλους κατά 150 χιλιάδες, πότε θα ενθουσιαστούν και οι δανειστές...

Βαλεντίνη

Γιατί λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χουντα Σοφία μου; Ας τα βλέπουν αυτά οι δημόσιοι υπάλληλοι, που πιστεύουν πως ο Τσίπρας τους προστατεύει! Ετσι με τη μία, μπαμ ! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Δρόμο οι 10.000 ιερείς! Δρόμο, τρόπος του λέγειν γιατί, πού θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι, θα εξαφανιστούν όπως οι μετανάστες με την κυρά Τασία; Βλέπουμε τί συμβαίνει! Κάποιος πρέπει να τους ταΐζει να τους περιθάλπτει, να τους δίνει σύνταξη και τα λοιπά. Αλλά σιγά μη κατάλαβε ο Τσίπρας τίποτα από αυτά που είπες! Πέρα βρέχει, Χούντα κανονική !

ΑΙΑΝΤΑΣ

Με τη Βούλτεψη περιμένει να νικήσει ο Κυριάκος;

Βαλεντίνη

Λάθος φίλε, η Βούλτεψη είναι αστέρι, είναι διαβασμένη η γυναίκα! Πρέπει να ξεχωρίζουμε τους χαραμοφάηδες βουλευτές, απ' τους μελετηρους και ενεργούς!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

keramews543

Η επόμενη μέρα από την ψήφιση του άρθρου 50, που δίνει τη δυνατότητα διορισμού εκπαιδευτικών, αποφοίτων Κολεγίων, στη δημόσια εκπαίδευση, ανοίγει νέα σελίδα στην Παιδεία - Τι θα ισχύει από δω και στο εξής - Η πολιτική αντιπαράθεση και οι «απαντήσεις» Κεραμέως στην αξιωματική αντιπολίτευση

13
panagiotopoulos01-mesaq

Ο,τι απειλείται δεν αποστρατικοποιείται, επανέλαβε απευθυνόμενος στον Τούρκο ομόλογό του - Η Ελλάδα δεν προκαλεί, δεν θίγει κυριαρχικά δικαιώματα άλλων, αλλά δεν της αρέσει να προκαλείται και να προσβάλλονται τα δικά της δίκαια δήλωσε ο υπουργός Άμυνας  και πρόσθεσε ότι « η προσπάθειά μας για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις εκεί κατατεινει ώστε να μην υπάρξει η στιγμή που θα μπορέσει να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός»

38