Κίνημα Αλλαγής για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν θα δώσουμε «λευκή επιταγή» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ»

fofa

Το Κίνημα προσέρχεται στη συζήτηση με τις προτάσεις του, τις οποίες είχε γνωστοποιήσει η Φώφη Γεννηματά, τον περασμένο Μάρτιο, με επιστολή της στους πολιτικούς αρχηγούς -  Λοβέρδος, Βενιζέλος και Παπαθεοδώρου οι εισηγητές στην επιτροπή της Βουλής 

Δύο επιδιώξεις έχει το Κίνημα Αλλαγής με τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα που διένειμε το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους: Πρώτον, θέλει να μην μετατραπεί η διαδικασία σε υπόθεση είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ και ερήμην του Κινήματος Αλλαγής και δεύτερον, να μην εκφυλιστεί, γεγονός που θα επιφέρει στη χώρα βαρύ θεσμικό πλήγμα. «Δεν θα δώσουμε "λευκή επιταγή"», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Όπως επισημάνθηκε, το Κίνημα Αλλαγής προσέρχεται στη συζήτηση με τις προτάσεις του, τις οποίες είχε γνωστοποιήσει η Φώφη Γεννηματά, τον περασμένο Μάρτιο, με επιστολή της στους πολιτικούς αρχηγούς. Οι συγκεκριμένες προτάσεις είχαν αποφασιστεί στο Συνέδριο με τη σύμφωνη γνώμη και του Ποταμιού.

Βεβαίως, το Κίνημα Αλλαγής δεν αποκλείει να συζητήσει κάθε άλλη πρόταση που ενισχύει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας διαμορφώθηκαν τρεις νέες προτάσεις σχετικές με τη μεταρρυθμιστική ώθηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την εγγύηση της πολιτείας για ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης των πολιτών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θέτει η ψηφιοποίηση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπως καταγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συζήτηση στην Επιτροπή της Βουλής εισηγητές θα είναι οι Α. Λοβέρδος, Ε. Βενιζέλος και Θ. Παπαθεοδώρου.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

και ποιός

Ουδείς ζητά "επιταγές" από το ΚΙΝΑΙΔΑΛ . Ούτε λευκές , ούτε άλλου χρώματος . Τα λεφτά που φάγατε ως πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ να επιστρέψετε και τίποτε άλλο .

ΓΙΑΒΟΛ

Μαινεν φυρερ.Ζιγκ χαιλ

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 180.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ .ΑΥΤΕΣ ΟΙ 180 ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΤΕ ΣΕ ΠΤΔ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ .Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΘΑΓΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΘΕΜΙΤΑ Η ΑΘΕΜΗΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.

Ντίνος

Η ΦΩΦΗ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ..

ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

papbros0

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και τάχθηκε υπέρ των χειρισμών της Φώφης Γεννηματά - Έρχεται έτσι σε πλήρη αντίθεση με τον αδερφό του, πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δηλώνει ότι η Συμφωνία είναι θετική

5