Άδωνις Γεωργιάδης: «Δειλό ανθρωπάκι» ο Κοτζιάς

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δειλό ανθρωπάκι» ο Κοτζιάς

Οξύτατη επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ στον τέως υπουργό Εξωτερικών για την απάντηση του σε ανακοίνωση της ΝΔ στα πλαίσια της κόντρας με τον Πάνο Καμμένο

adonis_1
Τη σκυτάλη στην σκληρή διαμάχη ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον Νίκο Κοτζιά παίρνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτηρίζει «δειλό» τον πρώην υπουργό Εξωτερικών καθώς δεν «μπορεί να πει άθλιο τον Καμμένο».

Ο κ. Γεωργιάδης προέβη σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κοτζιάς, χαρακτηρίζοντας ως «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος». Ο πρώην υπουργός, μέσω Twitter, χαρακτήρισε «άθλια« την ΝΔ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αναπαραγωγή συκοφαντιών του κοινού ποινικού δικαίου. «Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία». Έγραψε ο κ. Κοτζιάς.

Η απάντηση στον τέως υπουργό Εξωτερικών ήρθε από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επίσης μέσω Twitter χαρακτήρισε τον κ. Κοτζιά ως «δειλό ανθρωπάκι».

«Ο Νίκος Κοτζιάς επιτίθεται στη ΝΔ και την αποκαλεί «άθλια» διότι είναι τόσο δειλός που δεν μπορεί να πει «άθλιο» τον Καμμένο του οποίου τις κατηγορίες ότι τα έπαιρνε από τον Σόρος, μέσω της εταιρίας με τις visa, όπως δήλωσε on camera στο Star, επανέλαβε η ΝΔ. Δειλό Ανθρωπάκι!», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης