Μητσοτάκης: Η γενιά μας να πει «όχι» στον λαϊκισμό, τον διχασμό και τη διχόνοια

Μητσοτάκης: Η γενιά μας να πει «όχι» στον λαϊκισμό, τον διχασμό και τη διχόνοια

«Όχι» στον λαϊκισμό, τον διχασμό, τη μισαλλοδοξία και τη διχόνοια είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε την παρέλαση στις Βρύσες Αποκορώνου, τον τόπο καταγωγής του

mitsotakis_28
«Σήμερα τιμούμε το μεγάλο «όχι» το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν από 78 χρόνια. Η δική μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο το δικό της όχι το οποίο είναι ένα όχι στον λαϊκισμό, ένα όχι στον διχασμό, ένα όχι στη μισαλλοδοξία, ένα όχι στη διχόνοια», τόνισε από τον τόπο καταγωγής του, τις Βρύσες Αποκορώνου Χανίων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι τα νέα παιδιά που παρέλασαν σήμερα «μας έδωσαν και το μέτρο της δικής μας ευθύνης. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μία ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους».

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτή τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε», πρόσθεσε.



Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:


«Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής μου, στα Χανιά, στις Βρύσες Αποκορώνου, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων. Και βέβαια, οι γιορτές αυτές στην ελληνική περιφέρεια έχουν έναν πιο αυθόρμητο, έναν πιο ανθρώπινο χαρακτήρα.

Κλείσιμο
Τα νέα παιδιά που παρέλασαν σήμερα, τα παιδιά του δημοτικού, του γυμνασίου, του επαγγελματικού λυκείου, με το χαμόγελο τους με την αυτοπεποίθηση τους, με την αισιοδοξία τους, μας έδωσαν και το μέτρο της δικής μας ευθύνης. Το οποίο δεν είναι άλλο από το να εξασφαλίσουμε ότι αυτά θα ζήσουν μία ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους.

Σήμερα τιμούμε το μεγάλο «όχι» το οποίο ειπώθηκε στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου πριν απο 78 χρόνια. Η δική μας γενιά θα πρέπει να πει με το δικό της τρόπο το δικό της όχι το οποίο είναι ένα όχι στον λαϊκισμό, ένα όχι στον διχασμό, ένα όχι στη μισαλλοδοξία, ένα όχι στη διχόνοια.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του λαού μας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και αυτή τη μεγάλη δυσκολία θα την ξεπεράσουμε. Θα την ξεπεράσουμε ενωμένοι για να πάμε επιτέλους τη χώρα εκεί που της αξίζει. Επιτέλους να πάμε την Ελλάδα μπροστά γιατί μαζί μπορούμε! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης