Θεσσαλονίκη: Ο καφές Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα στην Αριστοτέλους

Θεσσαλονίκη: Ο καφές Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα στην Αριστοτέλους

Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σε χαλαρούς ρυθμούς ήπιαν καφέ στην Αριστοτέλους

mitsotakisd
Καφέ στην Αριστοτέλους ήπιαν μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε περί τα 40 λεπτά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα,  ο οποίος ήρθε σήμερα το πρωί από το πύρινο μέτωπο της Χαλκιδικής και πήγε κατευθείαν στη δοξολογία.

Καφές Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη-Voria.gr
Καφές Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη-Voria.gr

Σε διπλανό τραπέζι κάθισαν άλλα γαλάζια στελέχη, μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Νίκος Ταχιάος, ο Λεωνίδας Φάκας, ο Στράτος Σιμόπουλος και ο Φάνης Παπάς. Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του Πάρη Μπίλλια, ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να λάβει τη στήριξη της ΝΔ.

Κλείσιμο
Σε άλλο τραπέζι ήπιαν καφέ ο Θόδωρος Καράογλου, Χρήστος Κοσκινάς και Άννα Ευθυμίου, οι οποίοι χαιρέτισαν τον κ.Μητσοτάκη. Από το τραπέζι που κάθισαν Μητσοτάκης- Τζιτζικώστας πέρασαν και ο κ.Σιμόπουλος, ο κ.Σπηλιόπουλος και αργότερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με μέλη της παράταξης του που είπε δύο κουβέντες με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τον περιφέρειάρχη.

Νωρίτερα πάντως από τον Αγ.Δημήτριο, όπου παρέστη στη δοξολογία, ο κ.Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα δοθεί επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης μετά και την τροπή που πήρε η πρόταση προς τον κ.Καϊτεζίδη. Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση του πρώην δημοτικού συμβούλου επί διοίκησης Παπαγεωργόπουλου, Λάκη Ιωαννίδη να δει τους υποψήφιους δημάρχους και ενώ στο σημείο βρίσκονταν οι κκ Ορφανός και Αηδονόπουλος ο κ.Μητσοτάκης τόνισε: "Είναι πολλοί; Υπάρχει μια πανσπερμία υποψηφίων. Η πόλη θα αποφασίσει γι αυτά".

Πηγή: www.voria.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης