Κοτσακάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ

Κοτσακάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ

 «Δεν μπορεί γιατί είναι τελείως διαφορετικές οι κοινωνικοοικονομικές, πολιτισμικές και γεωπολιτικές συνθήκες. Και δεν πρέπει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της ριζοσπαστικής αριστεράς»

kotsakas-sir1
Αντίθετος στα όσα ακούγονται περί «πασοκοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την εκλογή του στην πρώτη θέση στη νέα Πολιτική Γραμματεία του κυβερνώντος κόμματος δηλώνει ο Αντώνης Κοτσακάς.

«Έχω στον δημόσιο λόγο μου καταστήσει σαφές εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ΠΑΣΟΚ» τονίζει ο κ. Κοτσακάς στα ΝΕΑ.

Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να γίνει αυτό ο κ. Κοτσακάς προσθέτει: «Δεν μπορεί γιατί είναι τελείως διαφορετικές οι κοινωνικοοικονομικές, πολιτισμικές και γεωπολιτικές συνθήκες. Και δεν πρέπει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της ριζοσπαστικής αριστεράς».

«Συνεπώς η συζητηη περί "πασοκοποίησης" που ενδεχομένως είχε κάποιο νόημα προ δέκα ετών, σήμερα γίνεται εν κενώ» κλείνει την απάντηση του ο κ. Κοτσακάς.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μετακινηθεί δεξιότερα ή αριστερότερα στον πολιτικό άξονα χαρακτηρίζοντας «λάθος» την ταύτισή του με τη σοσιαλδημοκρατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης